Başbakan Yıldırım, İstanbul'da

Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, 26 Ağustos'ta açılışı yapılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

Başbakan Yıldırım, Kuzey Marmara Otoyolu'nu kullanarak, köprünün Anadolu Yakası'ndaki ayağına geldi. Yıldırım ve beraberindekiler, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ortasına kadar ilerledi.

Burada makam aracından inen Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'dan köprü hakkında bilgi aldı.

Yıldırım, daha sonra makam aracının direksiyonuna geçerek köprünün devamını aracıyla katetti.
Sözleşmeli personelin ücret tavanlarına zam 2024-KPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi Peugeot 3008'in hybrid modeli eylülde geliyor Şehit sayısı 8'e yükseldi Konut bir yatırım aracı olmaktan çıkarılmalı Elon Musk'ın yapay zekası kontrolden çıktı