Başbakan Yıldırım, A Milli Futbol Takımı'na başarılar diledi

- Yıldırım: - "Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Şampiyonası'nda bugün Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'mıza duyduğumuz güveni ifade ediyor ve başarılar diliyorum. Kalbimiz sizinle."

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, A Milli Futbol Takımına, Avrupa Şampiyonası için başarılar diledi.

Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Yıldırım, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı için mesajı yayımladı.

Hırvatistan maçı öncesi milli takıma başarılar dileyen Yıldırım, mesajında, "Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Şampiyonası'nda bugün Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'mıza duyduğumuz güveni ifade ediyor ve başarılar diliyorum. Kalbimiz sizinle." ifadesini kullandı.

Başbakan Yıldırım, mesajını sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter hesaplarından da paylaştı.

A Milli Futbol Takımı, Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün saat 16.00'da Hırvatistan karşısında ilk maçına çıkacak.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında