Başakşehir, Roma'da 4-0 yenildi

UEFA Avrupa J Grubu ilk hafta maçında temsilcimiz Başakşehir, İtalyan devi Roma'ya deplasmanda 4-0 mağlup oldu.

Roma ile Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi J Grugu ilk hafta maçında karşılaştı. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçı Roma 3-0 kazandı. Ev sahibinin gollerini 42. dakikada Caiçara kendi kalesine, 58. dakikada Edin Dzeko, 71. dakikada Zaniolo ve 90+3'te Kluivert attı.

Bu sonucun ardından Roma gruba 3 puanla başladı. Başakşehir ise UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına puansız başladı. Başakşehir, ikinci maç gününde Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'ı sahasında ağırlayacak. Roma ise Wolfsberger deplasmanına gidecek.

Stat: Roma Olimpiyat 

Hakemler: Xavier Estrada Fernandez, Roberto Alonso, Teodoro Sobrino (İspanya) 

Roma: Pau Lopez, Spinazzola, Fazio, Juan Jesus, Kolarov, Diawara, Cristante (Dk. 72 Veretout), Kluivert, Zaniolo, Pastore (Dk. 64 Pellegrini), Dzeko (Dk. 74 Kalinic) 

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Ponck, Mahmut Tekdemir, Clichy, Aleksic (Dk. 69 Azubuike), Mehmet Topal, İrfan Can Kahveci, Visca, Arda Turan (Dk. 64 Crivelli), Gulbrandsen (Dk. 77 Demba Ba)

Goller: Dk. 42 Caicara (Kendi kalesine), Dk. 57 Dzeko, Dk. 71 Zaniolo, Dk. 90+3 Kluivert (Roma)

Sarı kartlar: Dk. 65 Juan Jesus, Dk. 73 Veretout (Roma) 

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi