Barcelona'da bir terör saldırısı daha düzenlenecekti

Katalonya polisi, Barcelona kentinde başka bir terör saldırısında kullanılması planlanan 120 adet gaz bombası kapsülü buldu.

Katalonya polisi, La Rambla Caddesi'nde düzenlenen araçlı saldırının ardından Barcelona kentinde başka bir terör saldırısında kullanılması planlanan 120 adet gaz bombası kapsülü bulduklarını açıkladı.

Barcelona'da büyük bir terör saldırısı için hazılanan içi dolu 120 adet gaz tüpü polis tarafından ele geçirildi. Tüpler özel giysili uzmanlar tarafından büyük bir dikkatle bulunduğu yerden alındı. Korkunç terör eyleminde Barcelona'nın ünlü Sagrada Familia Katedrali'nin havaya uçurulması planlanıyordu. 

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye