Balıkesir'de silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

- Burhaniye ilçesinde kahvehanede otururken aralarında husumet bulunan şüphelinin silahlı saldırısına uğrayan 3 kişiden biri öldü, ikisi yaralandı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde kahvehanede otururken aralarında husumet olan şüphelinin silahlı saldırısına uğrayan 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Şendaval A. (52) Kızıklı Mahallesi'ndeki bir kahvehanede oturan ve aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Alaaddin Avşar (52) ve İsmail Ürgüt'e (46) tabancayla ateş ederek, olay yerinden kaçtı.

Tabancadan çıkan mermiler nedeniyle yaralanan İsmail Ürgüt, Alaaddin Avşar ve Metin Çalbay, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Avşar, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Avşar'ın cesedi, Bursa Adlı Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Kaçan zanlının yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye