Bakan Kılıç, milli atlet Özbilen'i tebrik etti

- Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: - "Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanarak bizlere bu gururu yaşatan milli atletimizi yürekten kutluyor, spor yaşamında başarılarının devamını diliyorum"


ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler yarı maratonda ikinci olan Kaan Kigen Özbilen'i, yayımladığı mesajla kutladı.

Bakan Kılıç mesajında, milli atletin şampiyonada gümüş madalya kazanarak kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler yarı maratonda yarışan milli sporcumuz Kaan Kigen Özbilen bizleri gururlandırdı. Şampiyonada gümüş madalya kazanarak bizlere bu gururu yaşatan milli atletimizi yürekten kutluyor, spor yaşamında başarılarının devamını diliyorum. Başarısında emeği geçen herkese Türk sporu adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye