Bakan Işık El Bab'daki son durumu açıkladı

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, El Bab'ta süren operasyonda, en kritik yer olan Hastane Tepe'sinin DAEŞ'ten temizlendiğini teyit etti.

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Fırat Kalkanı Harekatı'ndaki son durumu değerlendiren Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, en kritik yer olan Hastane Tepesi'nin DAEŞ'ten temizlendiğini duyurdu.

Bakan Fikri Işık, "Şu anda ÖSO ile birlikte Allah'a hamdolsun El Bab'ın en kritik yeri olan Hastane Tepesi'nin DEAŞ'tan temizledik. En kritik nokta ele geçirildi ama önümüzde daha yapacak işlerimiz var" dedi.

Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü 3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında