Avrasya Platformu'ndan 'Evet' çalışmaları

Yeni anayasa referandumunda 'Evet' sonucunun çıkması için Avrasya Platformu tarafından çalışmalar yürütülüyor.

Sonhaberler | Haber Merkezi

Avrasya Platformu (AYYB, AİT) Moskova’da Yeni Anayasa’ya evet programları için giden Hasan Cengiz Moskova dönüşünde İstanbul’da Kanaat önderlerini bir araya toplayarak Yeni Anayasa'ya evet programları düzenlemeye devam ediyor.
İstanbul/Bakırköy 'de yapılan yemekli toplantıda Bakırköy Eski Belediye Başkanı Dr Ahmet Bahadırlı, Ermeni Cemaati 'nin lideri Habib Özfuruncu, MHP eski İl Başkan yardımcıları, CHP eski meclis üyeleri ve bir çok sivil toplum örgüt liderleri katıldı.

Yurt içi ve Yurt dışında çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Avrasya Platformu daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanlığını yapan Adnan Tanrıverdi ve Prof Dr. Burhan Kuzu başta olmak üzere,
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK ve AK Parti AR-GE Birim Başkanı. 25.Dönem Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı ve çok sayıda kanaat önderleri ile beraber Yeni Anayasa’ya Evet programları düzenlemişti.

Geçtiğimiz hafta ise; Aralarında TBMM İçişleri Komisyon Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celallettin Güvenç bey, Rusya Smolny Üni.rektörü Prof Dr Haydar İmanov ile beraber AYYB Keçiören Bağlum Şubesinde Yeni Anayasa'ya Evet konulu konferans verdi.

Evet programları 11 Mart'ta Erzurum'da kanaat önderlerini toplayarak devam edecek.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti