Ardahan'daki terör operasyonu

- HDP İl Başkanı Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi

ARDAHAN (AA) - Ardahan'da, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda yakalanan ve HDP İl Başkanı Özcan Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında terör örgütü PKK/KCK mensuplarına yardım ve yataklık ettikleri belirtilen kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan HDP İl Başkanı Yılmaz ve diğer 9 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler Ardahan Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Ardahan'da 2 Kasım'da terör örgütü PKK/KCK mensuplarına yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyonda, aralarında HDP İl Başkanı Özcan Yılmaz'ın da bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü 3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında