Ankara'da kar altında 23 Nisan kutlamaları

TBMM'nin açılışının 97'inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Ankara'da kar yağışı altında yapılıyor.

23 Nisan ile TBMM'nin açılışının 97. yıl dönümü, tüm yurtta ve yurt dışı temsilciliklerde etkinliklerle kutlanıyor. Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bakanlar ve milletvekilleri Ankara'da bu sabah 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'deki törene katıldı.

Yıldırım, TBMM'ni̇n açılışının 97. yıl dönümü dolayısıyla özel gündemle toplanacak Genel Kurula, Çankaya Köşkü'nde 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne ve TBMM Şeref Salonu'nda verilecek resepsiyona iştirak edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni'ne katılacak.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile beraberindeki öğrenci ve öğretmen heyetini kabul edecek. 

TBMM'DE TÖREN

Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisinde de anma töreni düzenlenecek. 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarla Anıtkabir'i ziyaret edecek ve makamında çocukları kabul edecek.

GOOGLE'DAN 23 NİSAN'A ÖZEL LOGO

Google, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle özel logo hazırladı.

Google ana sayfasında yer alan "doodle"da, biri elinde Türk bayrağı olan 5 çocuk, çeşitli müzik aletleri çalarak kutlama yapıyor.

"Doodle" uygulamaları, dünya ülkeleri için önemli gün ve tarihler ile kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere dikkati çekmeyi amaçlıyor.

İnternet kullanıcıları, özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye ve konuya özel daha ayrıntılı bilgilere erişebiliyor.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti