Ankara'da canlı bomba alarmı

Ankara'da, Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında canlı bomba olarak değerlendirilen bir kişi Ankara Emniyetini alarma geçirdi.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında canlı bomba olarak değerlendirilen bir kişi Ankara Emniyetini alarma geçirdi.

Ankara Emniyeti, doktor önlüklü canlı bomba olabileceği değerlendirilen bir şüpheli için alarma geçti. Şüpheliye ilişkin polis telsizinden verilen eşkal ise şöyle:

“20-25 yaşlarında, kapri pantolonlu, sarı saçlı, doktor önlüklü bayan elinde kitaplar varmış. Ekiplerimiz dikkatli bir şekilde baksınlar.”
3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Kırkpınar sonuçları belli oldu Emniyet kararnamesi yayımlandı Togg’dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası