Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi

İstanbul Anadolu Yakası'nda 30.03.2015 tarihi için “planlı Bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında elektrik verilemeyecek.


İstanbul İli Ataşehir İlçesine 08:00 - 17:00 saatleri içinde Tesis Çalışması Nedeniyle Aşık Veysel Mahallesi - Nuri Pakdil Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir.
İstanbul İli Kadıköy İlçesine 09:00 - 17:00 saatleri içinde Tesis Çalışması Nedeniyle Kozyatağı Mahallesi – Kozyatağı - Kaymakam Kemal ve Gazi Ethempaşa Sokak/Sokaklarına 09:00 - 17:00 saatleri içinde Tesis Çalışması Nedeniyle Bostancı Mahallesi Kocayol Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan ötürü ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ilişkin enerjili ve enerjisiz vaziyette bulunan YG - AG elektrik şebekelerimizde şirketimizden iş müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun iş yapılamaz.
 

Kaynak: HABER7.COM

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Ekmek spekülatörleri yeniden devrede