Amasya'da apartman dairesinde yangın

- Merzifon ilçesinde çıkan yangında dumandan etkilenen bir itfaiye eri ile bebeğe ambulansta müdahale edildi

AMASYA (AA) - Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında bir itfaiye eri ile bir bebek, dumandan etkilendi.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki 5 katlı bir apartmanın üçüncü katında Ramazan K'ye ait dairede yangın çıktı.

İlk belirlemelere göre bilgisayar kasasından kaynaklandığı değerlendirilen yangını fark eden apartman sakinleri, Merzifon Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi.

Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını söndürdü. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye eri ile bir bebeğe, olay yerinde bekletilen ambulansta müdahale edildi.

Yangın sonucu evde hasar oluştu.


3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye