Alman Bakanın AB’ye yazdığı Türkiye mektubu ortaya çıktı

Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel’in 24 Temmuz tarihinde Türkiye’ye karşı önlemlerin sertleştirilmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a net cevap verilmesi için Avrupa Birliği üst düzey yetkililerine mektup yazdığı ortaya çıktı.

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel’in 24 Temmuz tarihinde Türkiye’ye karşı önlemlerin sertleştirilmesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a net cevap verilmesi için Avrupa Birliği üst düzey yetkililerine mektup yazdığı ortaya çıktı.

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel’in 24 Temmuz tarihinde Türkiye’ye karşı önlemlerin sertleştirilmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a "net cevap verilmesi" için AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve AB Komisyonu’nun genişlemeden sorumlu üyesi Johannes Hahn’a yazdığı mektup ortaya çıktı. Gabriel gönderdiği mektupta, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın politikalarının Avrupa değerler sistemiyle açık bir tezat içinde olduğu ve net bir yanıt gerektirdiği" ifadeleri yer alırken, Türkiye için üyelik öncesi mali yardımların kısıtlanmasını talep etti.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu