Akhisarspor 4 haftadır kazanamıyor

- Süper Lig'de deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Teleset Mobilya Akhisarspor, üst üste 4 maçta galibiyet alamadı

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekibi Teleset Mobilya Akhisarspor, ligde son 4 maçtır kazanamıyor.

Teleset Mobilya Akhisarspor, ligde Bursaspor (1-0), Kardemir Karabükspor (3-0), Atiker Konyaspor (3-0) ve Fenerbahçe (3-2) maçlarını kayıpsız geçtikten sonra çıktığı 4 maçta galibiyet elde edemedi.

Son 4 karşılaşmada sadece 1 puan alan yeşil-siyahlı ekip, Trabzonspor (1-3), Medipol Başakşehir (1-2) ve Aytemiz Alanyaspor'a (1-3) yenilirken Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.


- Kalan maçların programı

Ligde 29. haftada Beşiktaş'ı ağırlayacak Teleset Mobilya Akhisarspor, daha sonra Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında 18 Nisan Çarşamba günü Galatasaray'a konuk olacak.

Yeşil-siyahlı ekip, 30. haftadan itibaren sırasıyla Göztepe, Evkur Yeni Malatyaspor (D), Galatasaray, Kayserispor (D) ve Osmanlıspor'la karşılaşacak.

Hava sıcaklıkları bir anda düşecek Konvoy, makam araçları yerine otobüs Evlilik kredisi 10 gün sonra hesaplara yatıyor Öğretmene dokunan anında tutuklanacak Bağımsız Filistin için önemli bir adım Hücrelerin DNA'sını bile değiştiriyor