Akdoğan'dan Cemil Bayık'a okkalı cevap

Cemil Bayık'a cevap veren Yalçın Akdoğan, izleme komitesinde kaç kişinin olduğunu da açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Cemil Bayık'ın izahatlarına ilişkin, "Ben teröristim, istediğime hakaret edebilirim diye bir anlayışa sahipse, kimse kusura bakmasın, Çözüm Süreci mevcut diye bunların saygısızlıklarını sineye çekecek değiliz. Misliyle de gereken yanıtı veririz. Bu şahıs, yetersizliği itibarı ile 30 yıldır kenarda duruyordu şimdi sanıyorum bir pozisyon elde etmiş. Bu olsa olsa Öcalan'ın düzeyi söğütten düdük yapabilme becerisini gösterir. Bunun ötesinde de bir manası olamaz" dedi. 

Anadolu Ajansı Editör Masası'na misafir bulunan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Kandil üstünden süreci sabote etmek isteyen, örgütü denklemde yakalamak dileyen yahut sürecin bu biçimde parçası olmak dileyen devletlerin yahut odakların tesirli bulunduğu bir hariç dinamiklerden söz edilebilmekte diye düşünüyorum." izahatsında bulundu. 

"İZLEME KOMİTESİ'NDE 5-6 İSİM OLACAK"

İzleme Komitesi çalışmaları meselesinde da konuşan Başbakan Yardımcısı Akdoğan ülke ne dediyse onu yapmaktadır, tam olarak ikircikli bir yaklaşım içinde değildir. Ama bunların uydurmaları ve yalanlarıyla uğraşacak halimiz de yok. Bu konu üstünde durduğumuz, çalıştığımız konulardan biridir. Sayısı 5-6'yı geçmemek üzere bir emek yapılmaktadır. Birtakım adlar de belirlenmiştir. Ama bu önümüzdeki hafta Sayın Başbakanımızın nihai kararını vereceği bir konu." ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: HABER7.COM

Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Taksim Meydanı miting alanı değildir Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı FED altıncı kez aynı kararı aldı