Akdeniz’de sığınmacı geçişleri

İtalyan sahil güvenlik ekipleri, denizden 534 kişiyi kurtardı.

İtalya Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler, Akdeniz’i geçmeye çalışan 534 sığınmacıyı kurtardı. Ekipler, 5 sığınmacının da cesedine ulaştı.

Afrika ve Orta Doğu'daki savaş ve kıtlıktan kaçan binlerce sığınmacının Akdeniz’i geçerek, Avrupa’ya ulaşma çabası sırasında bugün de ölümler yaşandı.

İtalya Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Akdeniz’in Libya ve İtalya arasında kalan ve Sicilya Kanalı olarak adlandırılan bölgesinde yürütülen 11 farklı operasyonda 534 sığınmacının denizden kurtarıldığı bildirildi.

Operasyonlarda, yolculuk sırasında yaşamını yitirmiş 5 sığınmacının da cesedine ulaşıldığı kaydedildi.
İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu