AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: -"Şimdi daha güçlü bir milli irade ile daha büyük kalkınma hamleleri için şahlanıyoruz"

ANKARA (AA) - Gümrük ve Ti̇caret Bakanı Bülent Tüfenkci̇, Türkiye'nin önünün aydınlık olduğunu belirterek, "Şimdi daha güçlü bir milli irade ile daha büyük kalkınma hamleleri için şahlanıyoruz." ifadesini kullandı.

Bakan Tüfenkci, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, parelel çetelerin, 15 Temmuz'da, Türkiye'nin 15 yılda adalet ve kalkınma alanındaki kazanımlarını yok etmek istediklerini bildirdi.

Milletin feraseti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın basiretli ve dirayetli liderlikleri ile parelel prangaların kırıldığının altını çizen Tüfenkci, "Şimdi daha güçlü bir milli irade ile daha büyük kalkınma hamleleri için şahlanıyoruz. Türkiye'nin önü aydınlık." değerlendirmesinde bulundu.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü