Aile Bedri Öldü Mü? Aile dizisinin Bedrisi Alper Çankaya diziden ayrıldı mı?

Aile dizisinin "Bedri" karakteri öldü mü, diziden ayrıldı mı sorusu dizinin seyircisi tarafından merakla soruluyor. Bedri karakteri dizinin en dikkat çeken isimlerinden biriydi.

Aile dizisinde yaprak dökümü devam ederken "Bedri" karakteriyle ilgili de yeni gelişmeler yaşanmak üzere. Aile dizisinin Bedri karakteri öldü mü sorusu yaşanan son gelişmeler üzerine bir kez daha gündemde.

AİLE BEDRİ ÖLDÜ MÜ?

Bedri en son bölümde yemek yerken birden baskına uğruyor. Silahlı kişiler tarafından başına torba geçirilerek kaçırılıyor. Hal böyle olunca da Bedri'nin akıbeti merak konusu oldu. Bedri'nin geleceği ve dizideki durumu önümüzdeki bölümde belli olacak.

AİLE'NİN BEDRİ'Sİ KİMDİR?

"Show TV'nin sevilen dizisi 'Aile' içerisinde Bedri karakterini canlandıran Alper Çankaya hakkında izleyicilerin merak ettikleri ayrıntılar. Alper Çankaya, 1990 yılında Tekirdağ'da doğdu. Lise eğitimini tamamlayıp Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü'nden ayrılan Çankaya, daha sonra Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. Bilkent Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda yer aldı ve birçok yerli ve yabancı yönetmenle çalışma fırsatı buldu. Ünlü isimlerle yapılan seminerlere katıldı.

2016 yazında, Şangay Tiyatro Akademisi'nde geleneksel Çin operası üzerine eğitim aldı. Bilkent Çocuk Tiyatrosu'nda eğitmenlik ve yönetmen yardımcılığı yaptı. 2017'de Bilkent Üniversitesi'nden mezun olan Çankaya, aynı yıl Sahne 367'yi kurdu.

Televizyon dünyasına "Vatanım Sensin" dizisiyle adım atan Alper Çankaya, "Çukur"da Sefa karakteriyle popülerliğini artırdı. "Baba" dizisinde Ahmet Kalkan rolünü üstlendi ve "Kıyamet" dizisinin 2. bölümünde yer aldı.

Alper Çankaya, 1990 doğumlu olup, 2023 itibarıyla 33 yaşındadır. Doğum yeri Tekirdağ'dır.

Alper Çankaya'nın Rol Aldığı Diziler

  • 2022 – Baba (Ahmet Kalkan) (TV Dizisi)
  • 2020 – Çukur (Sefa) (TV Dizisi)
  • 2019 – Söz Senettir (Cihat)
  • 2018 – Vatanım Sensin (Arslan) (TV Dizisi)
  • 2022 – Yargı (TV Dizisi)

Alper Çankaya'nın yetenekli oyunculuğu ve çeşitli rollerdeki başarılı performansları, onu Türk televizyon dünyasında tanınan bir isim yapmıştır.

AİLE'NİN "BEDRİ"SİNDEN AÇIKLAMALAR

"Aile" dizisinde "Bedri" karakterini canlandıran ve performansıyla dikkat çeken genç oyuncu Alper Çankaya, Habertürk'ten Şeyda Odabaş'ın sorularını yanıtladı. Çankaya, oyunculuk mesleğinin zorlukları, "Aile" dizisine katılma süreci ve kariyer hedefleri hakkında konuştu.

OYUNCULUK MESLEĞİNİN ZORLUKLARI

Alper Çankaya, oyunculuğun kolay bir meslek olmadığını belirtti. "Öznel beğenilere dayanan bir iş olduğu için net kuralları ve kaideleri yok" diyen Çankaya, mesleğin fiziksel ve psikolojik zorluklarına da değindi ve mesleğe saygı duyulması gerektiğini vurguladı.

"AİLE" DİZİSİNDEKİ "BEDRİ" KARAKTERİ

Çankaya, "Aile" dizisinde "Bedri" karakterini canlandırıyor. Dizideki rolü hakkında, "Kurulan kadro ve orijinal hikâyenin akıcılığı beni etkiledi" dedi. Adana ve o yörenin kültürünü tanıma fırsatı bulduğunu söyleyen Çankaya, karakterin hikâyedeki ilişkilerinin ve farklı yönlerinin kendisine cazip geldiğini ifade etti.

DİZİNİN SET ORTAMI VE KADROSU

"Aile" dizisinin set ortamını "gerçekten çok güzel" olarak tanımlayan Çankaya, mütevazı oyuncularla aynı sette bulunmanın kendisi için harika bir his olduğunu söyledi. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder gibi isimlerle birlikte çalışmanın kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu belirtti.

GELECEK PLANLARI VE HAYALLERİ

Çankaya, tiyatro ve sinema alanlarına olan ilgisini dile getirdi. Tiyatro sahnesinde keyif alarak rol almak istediğini ve sinemada güzel hikâyeler anlatan filmlerde yer almak istediğini ifade etti. Ayrıca, uluslararası projelerde de yer alma arzusunu vurguladı ve "Umarım hepsi gerçekleşir" dedi.

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Lüks düşkünü vekillere sert çıktı 8 yıl aradan sonra bir ilk Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da TBMM Başkanından partiler "Yeni Anayasa" ziyareti Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı