Afganistan’dan Filistin’e sembolik yardım

Afganistan, Gazze Şeridi'ndeki Filistinli savaş mağdurlarına 50 bin dolar sembolik para yardımında bulunacağını bildirildi.Afganistan başkanlık sarayının yayınladığı haberde, bugün Devlet Başkanı Hamid Karzai’nin bakanlar ile yaptığı...

Afganistan, Gazze Şeridi'ndeki Filistinli savaş mağdurlarına 50 bin dolar sembolik para yardımında bulunacağını bildirildi.

Afganistan başkanlık sarayının yayınladığı haberde, bugün Devlet Başkanı Hamid Karzai’nin bakanlar ile yaptığı bir toplantıda, Gazze’deki Filistinli savaş mağdurlarına sembolik 50 bin dolar yardım gönderme kararı aldığı aktarıldı.

Karzai ile toplantıya katılan Afgan bakanlar ise İsrail’in Gazze’ye saldırlarını kınarken, Filistin halkına başsağlığı ve Allah’tan sabır diledi.

CİHAN

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı