Adana ASKİ'de iç transfer

- Adana ekibi, son iki sezonda takımın formasını giyen Ceyda Sinan ile yeniden anlaştı


ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ, son iki sezonda takımın formasını giyen Ceyda Sinan ile yeniden anlaştı.

Adana ASKİ Başkanı Rahmi Pekar, yazılı açıklamasında, Ceyda'nın takımda bu sezon da devam etmesinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Pekar, "Ceyda hem sporculuğu hem de kişiliği ve düzgün karakter yapısıyla takımımızın en önemli temel taşlarından bir tanesini oluşturuyor. Yeniden anlaşmamız Adanalı sporseverlere ve Ceyda'ya hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Ceyda Sinan da eşinin Adanalı olduğunu, bu kente yerleştiğini, artık kendisini Adanalı olarak gördüğünü kaydetti.

Takımın kaptanlığını yapmaktan onur duyduğunu belirten Ceyda, "Dört sezon Ceyhan'da, iki sezon da Adana ASKİ'de oynadım. Yedinci sezonumda da kendimi evimde hissettiğim Adana ASKİ'de kalmak ve bu ailenin bir parçası olmak benim için en büyük gurur." şeklinde görüşlerini aktardı.


İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu