2022 IIHF Buz Hokeyi Kadınlar Dünya Şampiyonası

- Turnuvada bugün 3 maç yapıldı - Kazakistan, İzlanda'yı 2-0, Letonya Avustralya'yı 2-1 ve İspanya da Hollanda'yı 4-0 mağlup etti

2022 Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) 18 Yaş Altı Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda bugün 3 maç daha tamamlandı.

Zeytinburnu Belediyesi Buz Pisti'nde gerçekleştirilen organizasyonda, saat 13.00'de Kazakistan ve İzlanda milli takımları karşı karşıya geldi. Kazakistan, 2. ve 3. periyotta bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Saat 16.30'da da Letonya ve Avustralya milli takımları buz pistinde kozlarını paylaştı. İlk periyot karşılıklı gollerle 1-1 biten maçta Letonya, 3. periyotta bulduğu bir golle daha rakibi Avustralya'yı 2-1 mağlup etti.

Günün son maçı ise saat 20.00'de İspanya ve Hollanda arasında gerçekleşti. İlk iki periyodu golsüz geçen karşılaşmada İspanya, son periyotta bulduğu gollerle rakibini 4-0'lık skorla yendi.

Türkiye, Letonya ile karşılaşacak

Organizasyona yarın saat 13.00'te başlayacak Meksika ve Kazakistan maçıyla devam edilecek.

Şu ana kadar oynadığı maçlarda bir galibiyet alıp, 2 kez kaybeden Türkiye, saat 16.30'da Letonya ile karşılaşacak. Günün son maçında ise Büyük Britanya ve Hollanda saat 20.00'de karşı karşıya gelecek.

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Ekmek spekülatörleri yeniden devrede Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Şifalı bitkilerle yaralarını tedavi etti Kiralık IBAN mağduru 8 ay hapis yattı