Hangi yüz şekline hangi kaş modeli uygundur

2020 kaş modelleri, hangi yüze hangi kaş modeli uygun Yüzümüzün ifadesini en çok belirleyen şey kaşlardır. Kaşın rengi, biçimi, kalınlığı ve kavisi yüz ifadesinde belirgin rol oynar. Peki bu yıl, 2020 yılında, hangi kaş modelleri moda? Yüz tiplerine göre kaş modellerini sizler için derledik:

Yıllara göre kadınlar arasında farklı şekillerde kullanılan kaş modeli geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kalın kaş. Kadınlar bazı yıllarda kalem gibi incecik kaşları tercih ederken bazı yıllarda ise oldukça kalın modelleri tercih ediyorlar.

Yüz şekline göre de size en yakışan modeli belirlemek için sizlere farklı kaş modellerini derledik.

Kare yüz: İnce kaş

Yüz hatlarınız belirgin ve kare ise kaşların çok kalın kullanılmasına gerek yoktur. Daha ince formda şekillenmiş kaşları tercih edebilirsiniz. Yumuşak ve hafif kavisli kaşlar bu tip yüz şekilleri için oldukça idealdir. Böylece kare ve belirgin hatlardaki yüze daha yumuşak bir ifade kazandırılır.

Lüks düşkünü vekillere sert çıktı FED altıncı kez aynı kararı aldı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı Sakarya'da 8 gündür kayıp olan kişi ölü bulundu