'Hastalardan para alınıyor' iddialarına soruşturma

Sağlık Bakanlığı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktorların hastalardan para aldığı iddiaları üzerine soruşturma başlattı.

Sağlık Bakanlığı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların hastalardan para aldığı iddialarını içeren haberler üzerine inceleme başlatıldığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"Medyada 'Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Skandal' başlığıyla yer alan ve doktorların hastalardan para aldığı iddialarını içeren haberler üzerine İstanbul Beyoğlu Genel Sekreterliği Denetim Hizmetleri Birimince inceleme başlatılmıştır. Yapılacak inceleme neticesinde ihmal ya da kusur tespit edilmesi halinde gerekli yasal işlemler uygulanarak kamuoyuyla paylaşılacaktır."

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü