ABD'de alarm, Clinton ve Obama'ya gönderildi

ABD'nin eski Başkanı Bill Clinton ve eşi Hillary Clinton'ın New York banliyösündeki evlerinin posta kutusunda bomba bulundu. ABD basını hemen ardından eski Başkan Barack Obama ve Beyaz Saray'a da bomba gönderildiğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
ABD'de alarm, Clinton ve Obama'ya gönderildi

Sonhaberler | Haber Merkezi

ABD'nin eski Başkanı Bill Clinton ve eşi eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın evinde bomba bulundu.

Clinton çiftinin posta kutusunda bulunan bomba düzeneğindeki patlayıcı maddelerin geçtiğimiz gün bomba düzeneği gönderilen bir diğer isim olan ABD'li milyarder iş insanı George Soros'un evinde bulunanlarla aynı çıktı.

ABD'nin önde gele milyarder iş insanlarından olan George Soros'un evine gönderilen bomba düzeneği kendisi evde olmadığı bir sırada posta kutusuna yerleştirilmişti. Düzenek bomba imha ekiplerine imha edilmişti.

ESKİ BAŞKAN OBAMA'YA DA BOMBA GÖNDERİLDİ

Clinton ailesinin ardından bir önceki ABD Başkanı olan Barack Obama'ya da bomba düzeneği gönderildiği açıklandı. ABD gizli servisi CIA tarafından paylaşılan bilgilere göre eski Başkan Obama'nın evinin önünde bulunan posta kutusuna bir bomba düzeneği bırakılmıştı.

"BEYAZ SARAY'A GÖNDERİLEN POSTA ENGELLENDİ"

ABD'li haber kanalı CNN International Beyaz Saray'a gönderilen bombalı paketin güvenlik güçleri tarafından engellendiğini yazdı. 

CNN BİNASI BOŞALTILDI

Eski ABD Başkanları Bill Clinton ve Barack Obama'nın evlerine gönderilen bombaların ardından CNN International kanalı Beyaz Saray'a da bomba gönderildiğini iddia etmişti. Bu iddianın hemen ardından CNN International çalışanı New York'taki ofislerinin şüpheli paket nedeniyle boşaltıldığını duyurdu. CNN çalışanı Eric Levenson, olay yerine bir çok güvelik ekibinin gelerek bölgeyi güvenlik çemberine aldığını yazdı.

TRUMP'TAN BOMBA AÇIKLAMASI

Gün boyunca ABD'de yaşanan bombalı paket alarımının hemen ardından ABD Başkanı Donald Trump açıklama yaptı. Trump, Beyaz Saray'ın konuyu derinlemesine ele aldığını söyledi.

Yorumlar