Amazon yorum yazarak para kazanma gerçek mi?

Amazon yorum yazarak para kazanma gerçek mi, yorum yaparak par kazanma dolandırıcılığı birçok kişiyi mağdur etmiş durumda. İnternet ortamının açıklarından faydalanan sanal çeteler tarafından kurulan ağlarda onlarca insan mağdur ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Amazon yorum yazarak para kazanma gerçek mi?

Amazon yorum yazarak para kazanma gerçek mi, sahte yorum yaparak para kazanma dolandırıcılığı yapılıyor. Birçok insan, Amazon ve benzeri sitelerde satılan ürünlere sahte yorumlar yapmak isterken dolandırılıyor. Online alışveriş yapan insanların yanıltan uygulamaların tuzağına düşenler hem zamanlarından hem de paralarından oluyor. Alışveriş yapmak isteyen insanları sahte yorumlarla yönlendirenler, hem de dolandırıcılığa alet oluyor hem de onları bu işlere teşvik edenler tarafından dolandırılıyor. Kendilerine vaad edilen ücretler ödenmiyor. 

Amazon yorum yazarak para kazanma vaadiyle dolandırılan onlarca insan şikayet sitelerinde, forum platformlarında şikayetlerini dile getirerek dolandırıldıklarını anlatıyor. 

Dolandırıcılarla işbirliği yaparak dolandırılan mağdurlar olarak kayıtlara geçenlere tepkiler de gösterilmiyor değil. Birçok insan, dolandırıcılarla bir olup insanları sahte yorumlarla yanıltan ve sonrasında mağdur olan bu kişilere tepki gösteriyor. 

Şikayet sitelerinde yer alan Amazon yorum yazarak para kazanma mağdurlarından bazılarının yorumları: 

- Amazon isminde bir uygulama var. Uygulamada hesap açıyorsunuz sonra para yatırıp alışveriş yapıyormuş gibi o ürünü satın almış gibi, bir de yorum yapıyorsunuz yorum yaptığınızda size komisyon ödüyor, bunun adını görev koymuşlar, görev veriyorlar, insanlara insanlar da alışveriş yapıp, yorum yapıyor. İnsanların parasını hesabına yatırmıyorlar.

- Aynı şey benim başıma da geldi 800 lira para yatırdım 5. Görev alışverişin ücreti 2111 lira ve onu yapmadan yaptığım diğer 4 alışverişin ücreti iade edilmedi. Müşteri hizmetlerine 3 gün yazdım iadeler yapılsın diye yapılmadı mağdur oldum. Şimdi de hesap bloke olacaktır diyor

- Bende aynısı 800 TL olan ürün koymuşlar onu ödedim sonra 400 dedi onu ödeyemedim beklerdim bir gün beni hemen bloke etmişler 1500 param gitti

- Bende aynı şekilde mağdurum ve simdi de 300 TL daha yatırın paranızı size yollayalım diyorlar dalga geçiyorlar resmen bizimle. CİMER üzerinden suç duyurusunda bulunacağım o para yolladığım dekontlar duruyor oradaki isimler hakkında suç duyurusunda bulunacağım

ANLAMLI TEPKİ

- Almadığınız bir ürün için olumlu yorum yazıp, diğer müşterilerin sizin yalan yorumunuza inanarak ürünün satışını sağlamak, insanları dolandırmak sorun değil de sizin bu dolandırıcılık için dolandırılmanız mı sorun? Utanmıyor musunuz bu şikayeti açmaya? Kusura bakmayın ama ava giderken avlanmışsınız, bir de bunun için utanmadan şikayet ediyorsunuz.


 

Yorumlar