ALZ Grup kimin, sahibi Cihat Alagöz kimdir?

ALZ Grup kimin, sahibi Cihat Alagöz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, asıl mesleği nedirk? İşte ALZ Grup hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
ALZ Grup kimin, sahibi Cihat Alagöz kimdir?

ALZ Grup kimin, sahibi Cihat Alagöz kimdir? ALZ Holding'in sahibi Cihat Alagöz'dür. Sahibi olduğu ALZ Grubu’yla birçok sektörde faaliyet göstermektedir. Başarılı iş insanı, yukarıda saydıklarımızın dışında en çok fuarcılık sektöründe yoğunlaşmış durumda. Türkiye’nin en önemli fuarcılık yatırımlarının altında imzası bulunmaktadır. Cihat Alagöz, şirketi vasıtasıyla birçok kişiye de istihdam sağlamaktadır. Genç iş insanı bu yönüyle takdir toplarken hayatı ile de çokça araştırılıyor. Biz de en çok araştırılan Cihat Alagöz nereli, ne iş yapar gibi soruları cevaplandırdık.

Cihat Alagöz, 1978 yılında Devrek'te dünyaya geldi.

43 yaşında olan iş adamı mesleği gereği Türkiye’nin dört bir yanını karış karış gezmektedir.

Alagöz aslen Zonguldak Devrek’li. İlköğretimi doğduğu yerde, orta okulu ise sınır komşusu Karabük’te tamamlamıştır.

Daha sonra iş insanı, lise öğrenimi içinse Başkent’in yolunu tutmuştur.

Ardından 15 yaşında Ankara’ya kalıcı olarak yerleşmiştir.

Alagöz Holdin kimin, sahibi kimdir?
Alagöz Holding kimin, sahibi kimdir?

 

Lise eğitimini Fen Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarından Bilkent Üniversitesi’ne girmiştir.

Cihat Alagöz, burada ise Uluslarası İlişkiler bölümünü bitirmiştir. Akabinde yüksek lisans yapan Alagöz, iş dünyasına ilk adımını ise DHMİ’de 2002 yılında attı. Burada edindiği tecrübelerini diğer sektörlerde de kullanan Cihat Alagöz eşi Mülkiye Alagöz ile birlikte ALZ Grubu kurarak istihdam yaratmaya başlamıştır.

Özellikle sosyal medya hesaplarını da aktif bir şekilde kullanan Cihat Alagöz ve Mülkiye Alagöz iş dünyasının en sevilen çiftlerinden biri olarak görülmektedir.


 

Yorumlar