Altyapı çalışması sırasında doğalgaz borusunun delinmesi

- İGDAŞ: "İhbar üzerine İGDAŞ ekipleri olaya müdahale etmiş, gerekli güvenlik önlemlerini almış ve gaz akışını kesmiştir"

Google Haberlere Abone ol
Altyapı çalışması sırasında doğalgaz borusunun delinmesi

İSTANBUL (AA) - İGDAŞ, Avcılar'da doğalgaz borusunun delinmesiyle ilgili, gelen ihbar üzerine ekiplerin olaya müdahale ettiğini ve gaz akışının kesildiğini bildirdi.

İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, öğle saatlerinde, Avcılar Gümüşpala Mahallesi Yelpaze Sokağı'nda bir altyapı kuruluşunun yaptığı çalışma sırasında doğalgaz hattına zarar verilerek yangına neden olunduğu ve çıkan yangından bir araçla sokaktaki bazı evlerin etkilendiği belirtildi.

Açıklamada, "187 Doğalgaz Acil Merkezine gelen ihbar üzerine İGDAŞ ekipleri olaya müdahale etmiş, gerekli güvenlik önlemlerini almış ve gaz akışını kesmiştir. Doğalgaz hattında meydana gelen hasarın giderilmesinin ardından, bölgeye en kısa sürede yeniden doğalgaz verilecektir." denildi.

Avcılar'da altyapı çalışması sırasında doğalgaz borusunun delinmesi üzerine yangın çıkmış, işçiler tarafından olay yerine itfaiye ve İGDAŞ ekipleri çağrılmıştı.

Yorumlar