Altın Pusula’da Büyük Ödül Grup 7 İletişim’in oldu

Grup 7 Altın Pusula’da en çok ödül alan ajans oldu.

Google Haberlere Abone ol
Altın Pusula’da Büyük Ödül Grup 7 İletişim’in oldu

Grup 7 İletişim, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen 14. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’nde biri “Büyük Ödül” olmak üzere, dört ödül almanın gururunu yaşadı. Halkla ilişkiler sektörünün 14 yıldır tekrarlanan en köklü ödülü olan Altın Pusula’da bugüne kadar Grup 7’nin aldığı ödül sayısı, ikisi “Büyük Ödül” olmak üzere 18’e ulaştı.




Grup 7, Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun, “DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması” iletişimi ile Etkinlik Yönetimi kategorisinde,Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nın (TSÇV) “Steptember” projesi ile Sivil Toplum Kuruluşları kategorisinde ve Vestel’in “Venüs Lansmanı” ile Medya İlişkileri kategorisinde ödüle değer görüldü. Grup 7, Sabancı Vakfı’nın “Fark Yaratanlar” projesiyle de “Büyük Ödül”ün sahibi oldu.  

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması, inşaat mühendisliği ve mimarlık bölümü öğrencileri başta olmak üzere üniversitelilerde depreme karşı dayanıklı yapı bilincini geliştirmek için düzenliyor.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV), dünyada her kesiminden insanın destek verdiği Steptember kampanyasına 2014 yılında Türkiye’yi dahil etti. Kampanya ile hem Cerebral Palsy’li bireylere eğitim ve rehabilitasyon desteği sağlamak üzere bağış toplanıyor hem de ofis çalışanları başta olmak üzere, sağlıklı bir yaşam için herkes günde 10.000 adım atmaya teşvik ediliyor.

Vestel, Manisa’daki Vestel City’de Türk mühendislerce geliştirilen, yerli tasarım ve üretim yeni akıllı telefonu Venus’ü Berlin’de düzenlenen Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA’da bir dizi basın etkinliği ile tanıttı.

Sabancı Vakfı Fark Yaratanlar Programı ile toplumsal gelişmeye katkıda bulunan sıra dışı kişilerin olağanüstü etkiler yaratan öykülerini görünür kılarak bireyleri daha duyarlı ve aktif vatandaş olmaları için teşvik ediyor. Vakıf, “Fark Yaratanlar”a hem hibe desteği, hem iletişim desteği veriyor. 


Yorumlar