Çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu? - 20 Kasım Altın kuru

Çeyrek altın ve gram altın fiyatları geçen haftayı düşüşle kapatarak hafta sonunda hafif bir yükselme trendine girdi. Çeyrek altın ve gram altın fiyatları yeni haftaya ise yükselişle başladı. Sabah saatlerinde çeyrek altın ve gram altın fiyatlarının geçen haftaya oranla yükseldiği görüldü. Ancak gün ortasında altın fiyatlarında yeniden düşüş yaşanmaya başladı. 20 Kasım sabahına ise altın yeniden yükselişle başladı.

Google Haberlere Abone ol
Çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu? - 20 Kasım Altın kuru

Altın fiyatları son iki gün içinde yatay denilebilecek seviyede düşüş ve yükselişler yaşıyor. Çeyrek altın ve gram altın fiyatları 20 Kasım altın kuru baz alındığında yatay bir seyir halinde görünüyor. Ancak yine de çeyrek altın ve gram altın fiyatları geçen haftaya göre düşük görünüyor. Çeyrek altın bugüne 209 liradan, gram altın kuru ise 338 liradan işlemde halinde.

İşte serbest piyasada 20 Kasım altın kuru: 

19 KASIM ALTIN KURU FİYATLARI

Dolardaki hareketliliğe bağlı olarak değişkenlik gösteren altın fiyatları da yeni haftaya dolarda olduğu gibi yükselişle başladı. Geçen hafta düşüş yaşayan çeyrek ve gram altın fiyatları hafta sonu bir nebze de olsa yükseliş trendine girmişti. 19 Kasım Pazartesi sabahı ise altın kuru yükselişe geçti. 

Bu sabah itibariyle çeyrek altın ve gram altın fıyatlarında yaşanan değişim şöyle: Çeyrek altın fiyatları serbest piyasada bu sabah saatlerinde 339 liradan alıcı buldu. Gram altın fiyatları ise 210 liradan işlem gördü. Ons altın fiyatları ise 1219 liradan işlem gördü. 

Sabah saatlerinde durum böyleyken akşam saatlerine doğru altın fiyatlarında düşüş yaşanmaya başladı.

ALTIN KURU FİYATLARINDA SON DURUM (19 KASIM SABAH SAATLERİ)

AKŞAM SAATLERİNDE ALTIN KURU FİYATLARI (19 KASIM AKŞAM SAATLERİ)

Gün ortasında ve akşam saatlerine doğru altın fiyatlarında ters yönde bir hareketlilik başladı. Altın kuru yeniden düşüşe geçti.

Yorumlar