Allan Hakko kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Allan Hakko magazin dünyasının son günlerde en çok konuştuğu isimler arasında yer alırken, kim olduğu merak ediliyor. Magazin meraklıları "Allan Hakko kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor" şeklinde soruyor.

Google Haberlere Abone ol
Allan Hakko kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Allan Hakko kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, mesleği nedir soruları magazin dünyasının bu aralar en çok cevap aradığı sorular oldu. Türkiye'nin en ünlü giyim markalarından birinin veliahtı olduğu sanılan Hakko'nun ünlü kadınlarla ilişkisi magazin habercilerinin dikkatini çekerken, sosyete dünyasının ilgisini cebediyor. Hal böyle olunca da insanlar, "Allan Hakko kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?" şeklinde soruyor.

ALLAN HAKKO KİMDİR?

Allan Hakko, Jeff-Carole Hakko çiftinin oğludur. 

Allan Hakko kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor
Allan Hakko

 

İş dünyasından biri olan Allan Hakko, dünyaca ünlü bir markanın veliahtıdır.

Aile sanıldığının aksine Vakko markasının sahibi değildir.

Allan Hakko'nun, Romina Hakko Garih ve Pia Hakko Yeşil adında iki kız kardeşi vardır.

Allan Hakko kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor
Allan Hakko 

 

İş hayatının yanında yoğun bir şekilde spor yapan Hakko, daha önce Azer Polat ile evlenmiş fakat 2015 yılında boşanmıştır.

Çiftin Benjamin adında bir oğulları vardır.

Ünlü isim Allan Hakko, Survivor kadın şampiyonu Merve Oflaz ile bir birliktelik içerisindedir. Peki, "Merve Oflaz kimdir?"

MERVE OFLAZ KİMDİR?

Merve Oflaz 23 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk olarak 2008 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmasına katılan Merve Oflaz, 2010 yılında katıldığı Survivor yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanmıştır.

Ayrıca Survivor Türkiye yarışma tarihinin ilk kadın şampiyonudur. 2011 yılında Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü canlandırmıştır. Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır.

2012'de ise Cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. 2 sene boyunca Molped'in reklam yüzü olmuştur. Laçin Ceylan'dan drama eğitimi almıştır. 

Eric Morris'in atölyesine katılarak çalışma imkânı bulmuştur. Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmıştır. Craft Atölye'de koçluk eğitimi almıştır. Star TV'de yayımlanan Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur.

Merve Oflaz 22 Şubat 2015'te yayına başlayan Survivor All-Star'da tekrar Survivor deneyimi yaşamıştır. 7. haftada elenmiştir.

Yarışma sonrası atv'de yayınlanan Eve Dönüş isimli dizide başrollerden biri olan İpek karakterine hayat vermiştir.

Atv ekranlarında yayımlanan Rengarenk adlı dizide Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'le başrolü paylaşmıştır. Kanal D'de yayımlanan Arka Sokaklar adlı dizide 2017-2021 yılları arasında Bahar Komiser'i canlandırdı.


 

Yorumlar