Alina Boz estetik burnu mu, yaşı kaç, boyu, annesi, babası kimdir, nerelidir?

Alina Boz estetik burnu mu, yaşı kaç, boyu, annesi, babası kimdir, nerelidir soruları FOX TV'de "Bir Peri Masalı" dizisinin başlamasıyla birlikte bir kez daha gündeme oturdu. Dizide, zengin olma hayalleri kuran genç ve hırslı bir kızı oynuyor.

Google Haberlere Abone ol
Alina Boz estetik burnu mu, yaşı kaç, boyu, annesi

Alina Boz burnu estetik mi, kaç yaşında, nereli, annesi ve babası kimdir, boyu, kilosu kaç, soruları FOX TV'de "Bir Peri Masalı" dizisinin başlamasıyla birlikte bir kez daha gündeme oturdu. Dizide, zengin olma hayalleri kuran genç ve hırslı bir kızı oynuyor.

FOX TV'de 1 Ekim 2022 Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen "Bir Peri Masalı" isimli daha ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Dizinin başrolünde genç, güzel ve hırslı bir karakteri oynuyor. Tek amacı bu hayatta yakaladığı ilk fırsatta en zenginlerin arasında olmak. Dizide babası Veliefendi'de atlarla ilgili bir hayatı olan insandır. Babası onu çocukluğundan bu yana onu sürekli at yarışlarına götürür. 

Alina Boz estetik burnu mu, yaşı kaç, boyu, annesi, babası kimdir, nerelidir
Alina Boz estetik burnu mu, yaşı kaç, boyu, annesi, babası kimdir, nerelidir

 

Bunun için en yakın arkadaşını sırtında vurarak eline geçen bir miktar parayı kullanmaya karar veriyor. Sonrasında ise sosyete dünyasına giden yolda bir rehber ediniyor. Sonrasında ise zenginler dünyasına ilk adımını atmaya başlıyor. 

Dizinin başrol oyuncularından Alina Boz'un özel hayatı da izleyici tarafından merak ediliyor. Örneğin, Alina Boz estetik burnu mu, yaşı kaç, boyu, annesi, babası kimdir, nerelidir soruları merak ediliyor. İşte Alina Boz'un biyografisi veya hayatı:

Alina Boz'u Türkiye en son "Elimi Bırakma" isimli TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden birinde başrol karakterinden hatırlıyor.

ALİNA BOZ KİMDİR?

Aline Boz Rus ve Bulgaristan göçmeni ebeveynin çocuğudur. Alina Boz 14 Haziran 1998'de Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında kırsal bir kasabada doğdu. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya’da kaldı. Ailesinin işleri nedeniyle Türkiye’ye dönen Alina Boz yedi yaşında İstanbul’a geldi, Türkçe öğrendi ve ilkokulu burada okudu. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır.

Alina Boz estetik burnu mu, yaşı kaç, boyu, annesi, babası kimdir, nerelidir
Alina Boz estetik burnu mu, yaşı kaç, boyu, annesi, babası kimdir, nerelidir

 

Ailesinin ilkokulda yazdırdığı Barış Manço Kültür Merkezi'nde 7 yıl oyunculuk yaptı. Dergi çekimleri ve reklamlarda roller almasının ardından oyunculuk kariyerine 2013 yılında Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak başladı.

Paramparça dizisinde Hazal olarak rolünü üstlendi. 2016 yılında Kaçma Birader filminde Melis Kahvacı olarak rol aldı. 2017 yılında Böluk filminde rol aldı. 2017 yılında Sevda'nın Bahçesi dizisinde Defne karakterini oynadı. 2018 yılında Vatanım Sensin dizisinde Prenses Anastasia Romanova rolünü üstlendi ve aynı yıl Elimi Bırakma dizisinde başrol oynadı.

Netflix orijinal dizisi Aşk 101'de başrol oynadı ve Eda karakterini canlandırdı. 2021 yılında Maraşlı dizisiyle ilk kez sahneye çıktı ve Mahur karakterini canlandırdı.

ALİNA BOZ ESTETİKSİZ HALİ

Alina Boz'un burnu estetiklidir. Estetiksiz hali ile estetik sonrası halini gösteren resim ise şöyle:

alina boz estetik hali
alina boz estetik hali

 


 

Yorumlar