Ali Fuat diziden neden ayrıldı? Ali Fuat Mehmet Aslantuğ Zeynep'in babası mı?

Yürek Çıkmazı Ali Fuat Göreli kimdir? Ali Fuat Öldü mü? Mehmet Aslantuğ Ali Fuat karakteriyle Yürek Çıkmaz'ında seyircinin karşısına çıkan Mehmet Aslantuğ'un diziden ayrıldığına yönelik haberler ünlü oyuncunun hayranlarını üzdü. Aslantuğ, diziden ayrıldığını yayınladığı duygusal bir mesajla duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Ali Fuat diziden neden ayrıldı? Ali Fuat Mehmet

Ali Fuat diziden neden ayrıldı? Ali Fuat Mehmet Aslantuğ Zeynep'in babası mı? Mehmet Aslantuğ diziden çıktı mı? Alif Fuat neden yok, diziden ayrıldı mı, Yürek Çıkmazı Zeynep'in babası Ali Fuat neden diziden ayrıldı soruları bu aralar merakla soruluyor. TRT1'de yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinde Zeynep avukatın babası Alif Fuat karakterini canlandıran Mehmet Aslantuğ'un diziden ayrıldığı haberi geldi. Yürek Çıkmazı Ali Fuat Göreli kimdir? Ali Fuat Öldü mü? Mehmet Aslantuğ diziden çıktı mı?

Aslantuğ'un diziden ayrıldığını duyanlar şaşırdı. Hayranları ayrılık haberini üzüntüyle karşıladı. Peki, Ali Fuat neden diziden ayrıldı, daha doğrusu Mehmet Asluntuğ diziden neden ayrıldı?

ALİF FUAT NEDEN AYRILDI?

Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ ayrılma kararı verdi. Aslantuğ dizide Helvacıoğlu'nun canlandırdığı Zeynep karakterinin babasına hayat veriyordu. Diziye yeni katılan Aslantuğ neden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Oyuncu, dizinin kadrosundan kendi isteğiyle değil, kanalın isteğiyle ayrıldığını duyurdu.

Ali Fuat neden yok, ayrıldı mı Mehmet Aslantuğ diziden neden ayrıldı
Ali Fuat neden yok, ayrıldı mı Mehmet Aslantuğ diziden neden ayrıldı

 

Kamuoyunun zihnine Bir İstanbul Masalı dizisi ile kazınan ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, son dönemde TRT1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinde seyircisi ile buluşuyordu. 61 yaşındaki başarılı oyuncu Aslantuğ, sosyal medya hesabında yayınladığı paylaşımın altına yazdığı açıklamada, Yürek Çıkmazı dizisi kadrosundan kendi isteğiyle değil, kanalın isteğiyle ayrıldığını duyurdu. Aslantuğ açıklamasında ayrılma sebebinin siyasi görüşüyle alakalı olduğu imâsında bulundu.

Ali Fuat neden yok, ayrıldı mı Mehmet Aslantuğ diziden neden ayrıldı
Ali Fuat neden yok, ayrıldı mı Mehmet Aslantuğ diziden neden ayrıldı

 

Açıklamasında oğluna seslenerek öğütlerde bulunan ve ilk projesini 35 yıl önce çektiklerini belirten Aslantuğ, “35 yıl sonra dahi hakikatten ve doğrudan yana ses vermeye gayret ediyoruz diye; o kurumları kendine bağlayarak siyasi tavrının mülkü sananlar, yarın o koltuklarda başkaları oturduğunda da sesimizin aynı vicdanla yankılanacağını bilmelerine rağmen; gerçeklerden ilham alan, sual eden, sorgulayan tavrımızdan rahatsız olup, ‘Böyle olursa bizle çalışamaz’ diyen bir kibir içinde olabiliyorlar” dedi.

Aslantuğ, yaptığı paylaşımda öncelikli olarak oğlu Can Aslantuğ'a seslendi. Açıklamasına, "Kaptanın Seyir Defteri/Can Aslantuğ'a" diyerek başlayan Mehmet Aslantuğ, şu ifadeleri kullandı: "Evlat, üniversite bitiyor hayırlısıyla. Aktörlüğe heyecan büyüttüğüne göre, Seyir Defteri'nin şahitliğinde birkaç cümle kurmak isterim. Bu gece olduğu gibi, bazı anları kayda düşmekte yarar var. Jeneriğini paylaştığım dizinin ekranda yayına girmesinden bu yana tam 35 yıl geçmiş. Adı, 'İz Peşinde'... 'Belene, Ağaların Düğünü, Kopuk Takımı, Vurguna İnmek, Karayar Köprüsü, Kapıları Açmak, Yalancı' gibi aynı çatı altında yaptığımız birçok projeden biri de buydu. Türkiye'nin ilk uzun soluklu dizisidir ve negatif film (35 mm) olarak çekilmiştir. Meslek hayatımın çok özel yönetmenlerinden Hüseyin Karakaş'ı da saygı ve rahmetle yâd ediyorum."

Ali Fuat neden yok, ayrıldı mı Mehmet Aslantuğ diziden neden ayrıldı
Ali Fuat neden yok, ayrıldı mı Mehmet Aslantuğ diziden neden ayrıldı

 

"35 yıl sonra bugün, hakikat ve doğrudan yana ses vermeye gayret ediyoruz diye; o kurumları kendine bağlayarak siyasi tavrının mülkü sananlar, yarın o koltuklarda başkaları oturduğunda da sesimizin aynı vicdanla yankılanacağını bilmelerine rağmen; gerçekten ilham alan, sual eden tavrımızdan rahatsız oldular. 'Bizle çalışırken olmaz' diyen bir kibir saklıyorlar."

"GERÇEĞE YOLDAŞLIK EDİYORUZ DİYE KIZAN BİRİLERİNE TESLİM DEĞİLİZ"

"Yalancı (1993) adlı çalışmadan 30 yıl sonra dahil olduğum Yürek Çıkmazı'na veda ettim bu akşam. İlk kez bu duygularla birlikte oynamanın deneyimini de heybeye koyarak ve elbette tereddüt bile etmeden. Gerçeğe yoldaşlık ediyoruz diye; ürken, küsen, kızan birilerine teslim edilecek bir yürekle büyüyüp serpilmedik. Öyle de gideceğiz muhakkak. Görevimizi layıkıyla yapmaya, türkülerimizi hissederek söylemeye devam ederek... Babanın yedeklediği bir umuda yolculuk ülkesi olmadı. Yedek pasaportu olmadı. Hiç hayalini de kurmadı."

Ah benim gönlü güzel oğlum, meslek hayatında bu türden beklentilerle sınava girdiğinde; bir an bile düşünme, doğruyu terk etme, senin için iyi olan şey halkın için sorunluysa eğer, aklını asla ikiletme! Çalışma hayatın başka ülkeleri dayatsa bile; derdin de, gönlün de ülkende olsun. Bu mühürlenmiş duyguyu yok sayarak terk etme! Umutsuzluk bir hastalık evlat. Hiçbir şey için çaresiz değilsiniz, çare sizsiniz. Geleceğiniz; aydınlık, bereketli, onurlu ve kutlu olsun."

 

Yorumlar