Ali Eroğlu'ndan Anneler Günü mesajı

TVHB Merkez Konseyi Başkanı Eroğlu'ndan Anneler Günü mesajı

Google Haberlere Abone ol
Ali Eroğlu'ndan Anneler Günü mesajı

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu,​​​​​​​ annelerin geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarları olduğunu belirterek, "Gözlerindeki parıltı, kalplerindeki güzellik, sözlerindeki hikmetle her şeyden sakınarak bizleri büyüten annelerimizin kıymetlerinin daha fazla bilinmesi en öncelikli temennimizdir." ifadesini kullandı.

Eroğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, milleti millet yapan, insanları birbirine kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürün ve geleneklerin devam ettirilmesinde en büyük payın annelere ait olduğunu vurguladı.

Annelerin geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarları olduğuna işaret eden Eroğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Gözlerindeki parıltı, kalplerindeki güzellik, sözlerindeki hikmetle her şeyden sakınarak bizleri büyüten annelerimizin kıymetlerinin daha fazla bilinmesi en öncelikli temennimizdir. Hayati tecrübeleriyle geleceğimizi şekillendiren, bize sevgiyi ve sevmeyi öğreten, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri güçlü kılan annelerimiz için yılda bir gün değil, her gün, Anneler Günü ruhuna uygun olarak yaşanmalıdır. Başta evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı şehit annelerimiz olmak üzere, tüm annelerin bu gününü kutluyor, ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyor, hayatta olanlara sağlıklı, huzurlu nice yıllar diliyorum. Bu vesile ile annelik gibi yüce bir değere sahip olan kadınlarımıza dönük, onun varlığı, şerefi, haysiyeti ve onuruna kasteden her türlü şiddeti kınıyor, son bulması için ağır cezai yaptırımların vazgeçilmezliğini temenni ediyorum."

Yorumlar