Ali Ata'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kürtçe şarkı

Şarkıcı Ali Ata, Cumhurbaşkanı Erdoğan için iki şarkı besteledi. Türkçe ve Kürtçe bestelenen şarkıları aynı zamanda seslendiren Ata, "Ülkemiz için, birlik ve beraberliğimiz için geleceğimiz için barışımız için istikrar ve güçlü bir Türkiye için hepimizin Erdoğan’a sarılıp desteklememiz lazım." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ali Ata'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kürtçe şarkı

Anadolu rock müziğiyle bilinen sanatçı Ali Ata’dan iki yeni bomba şarkı daha geldi. Yeni şarkıların öncekilerden farkı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmış olmaları. Erdoğan için şarkı yapan sanatçı Ata, "Ülkemiz için, birlik ve beraberliğimiz için geleceğimiz için barışımız için istikrar ve güçlü bir Türkiye için hepimizin Erdoğan’ a sarılıp desteklememiz lazım." diyor.

Anadolu rock müzik sanatçısı Kürt asıllı Ali Ata, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Biri kürtçe, Biri Türkçe iki şarkı yazdı Kırk kişilik ekiple, aranjörlüğünü Volkan Sönmez’ in yaptığı ülkenin en seçkin müzisyenleriyle gece gündüz çalışıp şarkıları hazırladılar. Ali Ata, bu şarkıları yapmasının sebebini şöyle dile getirdi: 

“Biz kürtler doksanlı yıllarda çok çile çektik çocuktuk ama o yaşadıklarımız hala hafızamda Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan Biz kürtlerin mal ve can emniyetidir. Eğer cumhurbaşkanı olmasa korkum şu ki tekrar doksanlı yılların zulmünü yaşayacağımızdan endişelerim var.

Onun için Ülkemiz için, birlik ve beraberliğimiz için geleceğimiz için barışımız için istikrar ve güçlü bir Türkiye için hepimizin Erdoğan’ a sarılıp desteklememiz lazım. Aksi halde Doksanlı yıllarda biz dindarlara ve kürtlere yapılan zulmün aynısını hatta daha fazlasını ben görüyorum. Sizlerde görün gençler…! Özelikle 2000 ‘li yıllarından sonra doğan çocuklarımız hastane kuyruklarında ilaç alamama perişanlığını bilmezler bu bile Cumhurbaşkanına destek vermek için yeterli.. Ayrıca sayın Erdoğan’ın milli dış politikasını çok beğeniyorum Mavi vatan Libya Kuzey Suriye gibi milli konularda hiç taviz vermemesi beni çok mutlu ediyor Ve tabiki Ayasofya’ nın açılması … Taksimde cami yapılması iha, sihalar, Azerbaycan politikası gurur verici Onun için bu şarkıları yaptım Tek yol Ak Parti Tek Lider Erdoğan” 

Şarkılarda enstrüman olarak özellikle dombra, kopuz ve tulum kulanıldı. Bu yolla geleneksel müzik kültürü modern müzikale döküldü.

İşte Ali Ata'nın tüyleri Cumhurbaşkanı Erdoğan için seslendirdiği şarkı:

Yorumlar