"Aldatmak" Oylum kimdir, nerelidir, kaç yaşında, dizileri? (Feyza Sevil Güngör Biyografisi)

Aldatmak dizisinde Oylum karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu, daha önce hangi dizilerde rol aldığı soruları, "Aldatmak" dizisini izleyenler tarafından bu akşam merakla soruluyor. Dizinin başrolünde Vahide Perçin ve Ercan Kesal gibi profesyonel oyuncular bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
"Aldatmak" Oylum kimdir? (Feyza Sevil Güngör)

"AldatmakOylum kimdir, karakteri canlandıran oyuncunun ismi nedir soruları merakla soruluyor. Dizinin başlamasıyla birlikte bir kez daha gündem olmuş durumda. "Aldatmak" dizisinde Oylum karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu, daha önce hangi dizilerde yer aldığı merakla soruluyor.

ALDATMAK OYLUM KİMDİR?

Başrollerinde Vahide Perçin ve Ercan Kesal gibi profesyonel oyuncuların yer aldığı dizi ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin kendisi, konusu ve oyuncularıyla birlikte karakterlerini canlandıran diğer oyuncuları da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dikkatleri çeken isimlerden biri de "Oylum" karakteri oldu.

Feyza Sevil Güngör kimdir, Aldatmak Oylum kim
Feyza Sevil Güngör kimdir, Aldatmak Oylum kim

 

Aldatmak dizisi ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Dizinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. Bu isimlerden biri de dizide Oylum karakterini canlandıran isim oldu.

ATV'nin yeni dizisi Aldatmak 22 Eylül tarihinde izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dizide Oylum karakteri dikkat çekti.

Feyza Sevil Güngör, 30 Mayıs 1997 tarihinde Ankara'da doğdu. İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde eğitim gördü. Güngör, oyunculuk deneyimini ilk kez 2019 yılında Savaşçı dizisinde yaptı. Daha sonra Çember ve Kuruluş Osman dizilerinde rol aldı.

Güngör, şimdilerde Aldatmak dizisinde Oylum karakterine hayat veriyor.

FEYZA SEVİL GÜNGÖR'ÜN ROL ALDIĞI DİZİLER

- Savaşçı

- Çember

- Kuruluş Osman

- Aldatmak

ALDATMAK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Aldatmak dizisinin başrolünde en, "Bir Zamanlar Çukuruva" dizisiyle ününe ün kadan Vahide Perçin ve en son Çukur dizisiyle evlere konuk olan Ercan Kesal'ın başrollerinde oynuyor.

Dışarıdan kusursuz görünen Yenersoy Ailesi'nin hayatında her şey yolunda ilerlerken sevgi ve güven üzerine kurulu hayatlarının ardında bambaşka sırlar olduğu ortaya çıkar ve madalyonun öteki yüzü Güzide için bambaşka mücadelelere, eski defterlerin gün yüzüne çıkmasına ve öngörülmesi zor yeniliklere yol açar.

Çok sevdiği ve hayatını adadığı ailesinin her bir ferdi Güzide'ye yalan söylemektedir.

Güzide, Oylum'un ne pahasına olursa olsun hayallerinin peşinden gitme kararından, iş hayatında bir türlü dikiş tutturamayan Ozan'ın kolay yoldan köşeyi dönme planlarından ve en önemlisi, otuz yıllık kocası Tarık'ın beş yıldır ikinci bir ailesi olduğundan habersizdir.

Bir tesadüf eseri eşi Tarık'la ilgili gerçekler ortaya çıktığında Güzide'nin hayatı başına yıkılır.

Şimdi Güzide, doğru bildiği yalanlarla yüzleşmeli ve yıllardır ödün vermediği benliğini koruyarak bu zorlu mücadeleden zaferle çıkmalıdır.

Aldatmak dizisi uyarlama olup olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor.

ALDATMAK DİZİSİNİN OYUNCULARI

"Aldatmak" dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle:

Vahide Perçin

Ercan Kesal 

Mustafa Uğurlu

Cem Bender 

Yusuf Çim 

Caner Şahin

Feyza Sevil Güngör 

Asena Girişken 

Cem Sürgit 

Meltem Baytok

Hatice Deniz

 

Yorumlar