Aldatmak Elmas Avukat kim?

Aldatmak dizisine iddialı bir şekilde giriş yapan Elmas avukat kimdir, kim oynuyor soruları dizinin meraklı seyircisi tarafından sorulurken; ünlü oyuncuyu tanıyanlar ise yeni işindeki performansına hayran kaldı. Kendine güveniyle rakiplerine kök söktüren Avukat Elmas sahneye bir çıkıyor pir çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Aldatmak Elmas Avukat kim?

Aldatmak Elmas kim, iddialı ve kendine güvenen, tuttuğunu koparan Avukat Elmas Heves kimdir, kim oynuyor soruları bu aralar merakla soruluyor. ATV'de yayınlanan yeni sezon dizisi "Aldatmak"ın oyuncu kadrosu her geçen gün daha da güçleniyor. Vahde Perçim'in başrolünde oynadığı dizinin yeni bölümlerinde ünlü oyunculardan birkaçı daha dahil oldu. Onlardan biri de Avukat Elmas Heves karakterini canlandırıyor. 

Aldatmak Elmas Avukat kim
Avukat Elmas Heves

 

Kazandığı davalarla büyük ses getiren Elmas Heves (Defne Samyeli), mesleğindeki başarılarıyla kendini kanıtlamış çok ünlü bir boşanma avukatıdır. Her davadan başarı ile ayrıldığı için kendine sarsılmaz bir güven duyar. Güzide'nin avukat olarak Elmas'ı seçmesi Tarık'la arasında büyük bir güç savaşı başlatacaktır. İyi eğitimli ve köklerine bağlı biri olan Behram Dicleli (Aras Aydın) ise Oylum'u çok tehlikeli bir durumdan kurtararak hayatına girer. Bu noktadan sonra Oylum için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, Tolga'yla ilişkisi zorlu bir sınavdan geçecektir. Peki, Aldatmak Elmas Avukat kim?

ALDATMAK ELMAS AVUKAT KİM?

Aldatmak dizisinde Elmas avukatı canlandıran oyuncu ünlü sunucu Defne Samyeli'dir. Samyeli'nin oyunculuk kariyeri de en az sunuculuğu kadar başarılı bir şekilde sürüyor. 

Defne Samyeli 1 Temmuz 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Samyeli, 1 Temmuz 1972 yılında İstanbul'da İstanbullu amiral bir babanın ve otelcilik eğitimi almış, Adana’nın Ramazanoğulları ailesinden gelen bir annenin kızı olarak dünyaya geldi.

991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü oldu.

1999 yılından itibaren üç yıl Kanal D Ana Haber'de haber sunuculuğu yaptı. Kanal D Ana Haber'de farklı haber sunuş tarzıyla uluslararası iki ödüle layık görüldü.

2000 yılında rahim ağzı kanserine yakalanarak New York'ta ameliyat geçirip nekaheti sonrası Türkiye'ye döndü.

2002 yılında Güneş gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başladı.

2009 yılında Güneş gazetesiyle yollarını ayırdı.

2010 yılında atv'de yayımlanan Her Şey Bambaşka isimli programı sundu.

 2013 yılında Milliyet gazetesinde yeniden köşe yazarlığı yapmaya başladı.

3 Ocak 2015 yılında Milliyet gazetesiyle yollarını ayırdı.

 

Yorumlar