İngiliz Kraliyet Ailesinin Sırları Döküldü - Saray Çalışanları Anlattı

Kraliyet ailesi üyelerinin özel hayatı nasıl? Saray'ın eski şeflerinden Darren McGrady Kraliyet ailesine dair bilinmeyenleri anlattı.

İngiliz Kraliyet Ailesinin Sırları Döküldü - Saray Çalışanları Anlattı - Sayfa 1

Kraliyet ailesi üyelerinin özel hayatı nasıl? Saray'ın eski şeflerinden Darren McGrady Kraliyet ailesine dair bilinmeyenleri anlattı.

İngiliz Kraliyet Ailesinin Sırları Döküldü - Saray Çalışanları Anlattı - Sayfa 2

İngiliz Kraliyet ailesini tüm dünyanın yakından takip ediyor. Son dönemlerde daha sık gündeme oturan ailenin özel yaşantısı herkes tarafından merak ediliyor. Kraliyet ailesine ait bilinmeyenleri sarayın eski şeflerinden Darren McGrady tek tek açıkladı. MarieClaire.com, sarayın eski şeflerinden Darren McGrady ile konuşup bu anlarda neler yaşandığıyla ilgili ilginç ayrıntılara ulaşmış. İşte geçmişte Kraliçe Elizabeth, Prens Philip, Prenses Diana ile küçük prensler William ve Harry için yemekler pişiren McGrady'nin açıkladığı Kraliyet ailesi sırları.

İngiliz Kraliyet Ailesinin Sırları Döküldü - Saray Çalışanları Anlattı - Sayfa 3

En resmi havada yenen yemek akşam yemeğidir McGrady, sarayda yenen akşam yemekleri için, Öğleden sonraları günlük kıyafetleriyle şöminenin başında oturur çay içerler sonra akşam yemeği için yukarı çıkıp üzerlerini değiştirirlerdi. Akşam yemeğine Downton Abbey dizisindeki gibi balo giysileriyle otururlardı. Yemeğin sonunda bir gaydacı masanın etrafında dolaşırdı, dedi.

İngiliz Kraliyet Ailesinin Sırları Döküldü - Saray Çalışanları Anlattı - Sayfa 4

Prenses Diana, bulimia sonrası çok sıkı bir diyet uygulardı "Bir gün bana, 'Darren sen bütün yağların icabına bak, karbonhidratları da ben spor salonunda halledeceğim' demişti. Her şeyi değiştirdik. Ben Buckhingam Sarayı tarifleri defterimi bir kenara atıp sağlıklı yemekler pişirmeye başladım. Diana Saray'dayken, bulimiasından kimsenin haberi yoktu, sonradan anladık. Biber ve patlıcan dolmasını ve balığı severdi."