Albüm gelirini otizmlilere bağışladı

- Çukur dizisinde seslendirdiği türküyle müzik piyasasında ün kazanan Gökhan Bölükçü, yeni albümünün gelirini otizmlilere bağışlayacağını açıkladı - Sanatçı Gökhan Bölükçü: - "Umarım tüm dinleyenler beğenir ve bu projeye destek olarak bir otizmli çocuğun eğitim hayatına katkıda bulunurlar"

Google Haberlere Abone ol
Albüm gelirini otizmlilere bağışladı

İSTANBUL (AA) - Sanatçı Gökhan Bölükçü, yeni çıkardığı albümün gelirini Tohum Otizm Vakfı'na bağışlayacağını açıkladı.

Çukur dizisi için düzenlemesini yaptığı ve takdir toplayan "Haydar Haydar" isimli türküyü oyuncu Nebil Sayın'la seslendiren Gökhan Bölükçü'nün, "Cehennemin Dibi" isimli şarkısının yer aldığı single albüm çıktı.

Bölükçü'nün kendi adını taşıyan Youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda dinleyicinin beğenisine sunulan şarkının klibi Galata, Karaköy ve Balat sokaklarında çekildi. Sanatçı, otizm konusunda farkındalık oluşturmak için klibin bazı görsellerinde, "Otizmin farkındayız, onların yanındayız" sloganını kullanarak, otizmlilere destek verdi.

Bölükçü, yaptığı açıklamada, "Haydar Haydar" ve "Cehennemin Dibi" teklilerinin gelirlerini Çukur dizisinin de desteklediği Tohum Otizm Vakfı'na bağışlayacağını söyledi.

Bölükçü, şunları kaydetti:

"İlk defa sözünü, müziğini ve aranjesini bir arada yaptığım bir eser oldu. Bu durum beni de oldukça heyecanlandırdı. Sanat, böylesi önemli toplumsal konulara dikkati çekmek amacıyla yapılınca daha bir anlamlı oluyor. Ben de bu şarkıyla bu güzel projeye anlam katabildiysem ne mutlu bana. Umarım tüm dinleyenler beğenir ve bu projeye destek olarak bir otizmli çocuğun eğitim hayatına katkıda bulunurlar."



Yorumlar