Al Sancak oyuncuları kimler? TAM LİSTE

Al Sancak dizisi oyuncuları kimlerdir, oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor sorusu merakla sorulurken; hangi oyuncunun hangi karakteri canlandırdığı da merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Al Sancak oyuncuları kimler? TAM LİSTE

Al Sancak oyuncuları kimlerden oluşuyor, Al Sancak dizisi karakterlerini canlandıran oyuncuların isimleri nedir sorusu diziyi izleyenler tarafından merakla soruluyor. 

TRT1'de 19 Ocak 2023 Perşembe akşamı saat 20.00'de ekrana gelmeye başlayan askeri dizinin oyuncu kadrosu merak edildi. Al Sancak dizisi oyuncu kadrosu ve oyuncuları kimler?

Türkiye'ye yönelik yasadışı faaliyetlerde bulunan örgütlerle mücadele eden ekibin anlatıldığı dizi bir kahramanlık hikayesidir. 

AL SANCAK OYUNCULARI KİMLER? 

Al Sancak dizisinin konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgili ilk ayrıntılar belli oldu. TRT'den yapılan açıklamada, dizide, yıldıza hilal, bayrağa kan, toprağa can veren gizli kahramanların hikayesinin anlatıldığı belirtildi.

Al Sancak oyuncuları kimler? TAM LİSTE
Al Sancak oyuncuları kimler? TAM LİSTE

 

Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ın başrolü paylaştığı yapımda, İdris Nebi Taşkan, Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel rol alıyor.

AL SANCAK OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ 

Al Sancak oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler şöyle:

Yüzbaşı Ali - Uğur Güneş

Nadia İvanova - Gülsim Ali İlhan

Yüzbaşı Selim - Aybars Düzey

Teğmen Aras - İdris Nebi Taşkan

Uzman Çavuş Selçuk - Ahmet Olgun Sünear

AL SANCAK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Al Sancak dizisi TSK bünyesinde görev yapan "Pençe Timi"nin kahramanlığını anlatıyor. Pençe Timi komutanı Yüzbaşı Ali Banazlı alınan ani bir istihbaratla timini toplar. ‘’Beyaz Melek’’ kod adını kullanan şüpheli bir kaynaktan gelen istihbarata göre yurt dışında bir adada çok önemli bir buluşma gerçekleşecek, örgütlere silah ve finansman sağlayan büyük bir şebeke, elebaşı teröristlerle bir araya gelecektir.

Pençe Timi başarılı olursa hem Türkiye’ye yönelen milli güvenlik tehdidini bertaraf etmiş olacak hem de kısa süre önce şehit düşen arkadaşları Atilla Yüzbaşı’nın katillerine bir adım daha yaklaşacaktır.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı operasyonda Pençe Timi’ni bir sürpriz bekler. Düşman sanılandan çok daha kalabalıktır. Operasyon zorlu şartla altında devam ederken Ali Yüzbaşı, Nadia isminde esrarengiz bir silah taciriyle karşı karşıya kalır. Bu karşılaşma sonrası yaşanacaklar ise Ali Yüzbaşı’yı oldukça zorlu bir yola sokacaktır.


 

Yorumlar