Akasya Durağı Dilek Pelin Sözmez kimdir, evli mi, kiminle evli, kaç yaşında?

Akasya Durağı Dilek karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı nedir sorusunu eski dizinin yeniden yayınlanmasıyla birlikte tekrar gündem oldu. Peki, Dilek karakterini kim canlandırıyor, gerçek adı nedir? İşte Akasya Durağı Dilek hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Akasya Durağı Dilek Pelin Sözmez kimdir, evli mi?

Akasya Durağı Dilek kimdir, gerçek adı nedir, daha önce hangi dizilerde oynadı gibisinden sorular oyuncunun hayranları tarafından soruluyor. Dizide Osman Ağa'nın kızı olan Dilek, sempatik hareketleriyle dikkat çekiyor. Peki, Akasya Durağı Dilek kimdir? İşte cevap: 

Akasya Durağı Dilek

Akasya Durağı'nda Pelin karakterini canlandıran Pelin Sönmez

 

Akasya Durağı Dilek karakterini Pelin Sönmez canlandırıyor. Peki, Pelin Sönmez kimdir? İşte Pelin Sönmez biyografisi veya özgeçmişi:

Pelin Sönmez, 27 Nisan 1988 yılında İstanbul’da doğdu.

Pelin Sönmez oynadığı dizilerin yanısıra aynı zamanda şarkı da söyleyen bir sanatçıdır. Yani hem oyuncu hem de şarkıcıdır. 

Bununla beraber lisans eğitimini de Kocaeli Üniversite’sinde alan olan Pelin Sönmez, Derbent Meslek Yüksek Okulu Turizm Seyahat ve İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Jimnastik eğitimi de almış olan Pelin Sönmez bu sebeple birçok dans gruplarıyla birlikte çalışıp dans etti. 

Pelin Sönmez’in müziğe yönelmesindeki en büyük etken ise, babasının devamlı gitar çalıp şarkı söylemesi oldu.

Bunun devamında ise, daha 14 yaşlarındayken MMC adlı müzik kanalında VJ’lik yapmaya başlayan Pelin Sönmez böylece pop müzik dünyasına adımını atmış oldu. Dans yeteneğini de kullanarak Mansur Ark’ın 2004 yılında çıkarmış olduğu ‘Gazla Gitsin’ klibinde dans eden kızlardan biri oldu.

Pelin Sönmez, Akasya Durağı dizisinde Cezmi Baskın'ın (Osman) kızı Dilek karakterini canlandırıyordu. Bu diziden sonra hem tanınmaya başladı hem de hayatı değişti.

Pelin Sönmez hakkında daha çok detay isteyenler için özel bilgiler: 

Boy: 159 cm

Kilo: 45 kg

Göz Rengi: Açık Kahverengi

Saç Rengi: Kumral

Burcu: Boğa

 

 

Yorumlar

mercan Akasya durağı devam ediyormu