AK Parti'nin Kars mitingi

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: - "Size sahip çıkanları sahipsiz bırakmıyorsunuz. Sizin için uğraşanları, bu kutlu yolda yürüyenleri güçsüz bırakmıyorsunuz. Dün olduğu gibi bu gün, yarın da sizlerle birlikte Cumhurbaşkanımızın izinde Başbakanımızın yanında olmak için meydanlardayız ve meydanlarda olmaya devam edeceğiz" - MHP'li Kars Belediye Başkanı Karaçanta: "Sayın Başbakanımıza söz verdim. Kars halkı 'bizi de sizi de mahcup etmeyecek' dedim"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'nin Kars mitingi

KARS (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Size sahip çıkanları sahipsiz bırakmıyorsunuz. Sizin için uğraşanları, bu kutlu yolda yürüyenleri güçsüz bırakmıyorsunuz. Dün olduğu gibi bu gün, yarın da sizlerle birlikte Cumhurbaşkanımızın izinde Başbakanımızın yanında olmak için meydanlardayız ve meydanlarda olmaya devam edeceğiz." dedi.

Partisince Kars'taki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Arslan, 16 Nisan'ın ne anlama geldiğini her zaman millete anlattıklarını söyledi.

"Başbakanımız buradayken, sizin ona olan bu sevginiz varken ve onun size olan aşkı varken söz söylemek bize düşmez." diyen Arslan, şöyle konuştu:

"Allah hepinizden razı olsun. Size sahip çıkanları sahipsiz bırakmıyorsunuz. Sizin için uğraşanları, bu kutlu yolda yürüyenleri güçsüz bırakmıyorsunuz. Dün olduğu gibi bu gün, yarın da sizlerle birlikte Cumhurbaşkanımızın izinde Başbakanımızın yanında olmak için meydanlardayız ve meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Bizi yalnız bırakmadığınız için Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ediyorum."

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ise Avrupalı ülkelerin son yıllarda Türkiye'ye karşı tutumunu eleştirerek, "16 Nisan'da onlara Osmanlı tokadı vurmaya hazır mısınız ?" diye seslendi.

Beyribey, mitinge gelerek Cumhurbaşkanının ve Başbakanının yanında olduğunu gösteren coşkulu kalabalığa teşekkür etti.

MHP'li Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da, Kars halkının dün olduğu gibi bundan sonrada milli iradenin, devletinin, bayrağının yanında olmak için ant içtiğini belirterek, "Konu vatansa konu devletse gerisi teferruattır. Sayın Başbakanımıza söz verdim. Kars halkı 'bizi de sizi de mahcup etmeyecek' dedim." ifadesini kullandı.


Yorumlar