AK Partililer aşı oldu haberleri yalan çıktı

AK Parti MKYK üyelerinin aşı olduğu şeklindeki haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
AK Partililer aşı oldu haberleri yalan çıktı

Bazı internet sitesi ve gazetelerin sitelerinde yayınlanan "AK Parti MKYK üyeleri aşı oldu" şeklindeki haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte MKYK üyelerinin de aşı olduğu yönündeki iddialara son noktayı koydu.

Ünal 'MKYK'da 3 doktor, 2 eczacı arkadaşımız var. Onlar aşı oldular sağlıkçı oldukları için' ifadelerini kullandı.

EN GENÇ ÜYEDEN AÇIKLAMA

AK Parti MKYK üyeleri arasında yer alan genç siyasetçilerden Hatice Merve Tatar da iddiaların hedefindeki isimlerden biriydi. 

Tatar, kendisiyle asılsız iddiaların giderek yayılması üzerine üzerine bir açıklama yaptı. Aşı olmadığını belirten Tatar, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve aşı olacak diğer MKYK Üyelerimize destek olmak için oradaydım" dedi. 

AK Parti MKYK listesinin en genç ismi olan Hatice Merve Tatar, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde öğretim görüyor. 

Tatar, 24 Şubat 2018 tarihinde yapılan AKP Gaziantep 6. Olağan İl Kongresiyle birlikte Gaziantep İl Yönetim Kurulunda en genç üye olarak görev almıştı. 24 Haziran seçimlerinde Gaziantep'te AKP'nin 12'nci sıradan milletvekili adayı gösterilmiş olan Tatar, yine aynı yıl yapılan AKP 6'ncı Olağan Kongresi'nde MKYK listesine en genç üye olarak girmişti.


GÜZİDE YENİ LÜKS EVİNİN TANITTI

 

Yorumlar