AK Parti'den 'seçim anketi' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, haftalık en az 4 anket yaptırdıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den 'seçim anketi' açıklaması

AK Parti’nin oy oranına ilişkin açıklamalarda bulunan Mahir Ünal, hiçbir zaman yüzde 40-42 bandının altına düşmediklerini, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise 52-54 bandında olduklarını açıkladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, bir TV kanalında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti’nin oy oranıyla ilgili tartışmalara değinen Ünal, her ay düzenli olarak dört anket yaptırdıklarını belirterek, “Hiçbir zaman yüzde 40-42 bandının altına düşmedik” dedi. Trendleri takip ettiklerini politikalarının seçmen nezdindeki etkisine göre siyasetlerini revize ettiklerini dile getiren Ünal, Kanal 7 yayınında şu ifadeleri kullandı:

‘DEĞİŞİK FİRMALARA ANKET YAPTIRIYORUZ’

“Biz her ay düzenli olarak dört anket yaptırırız, değişik anket firmalarına. Sahadan sürekli olarak hem seçmen algısı hem seçmen davranışı hem seçmenin talepleri, hassasiyetleriyle ilgili Ar-Ge Başkanlığımız her ay düzenli olarak araştırma yaptırır. Biz trendleri izleriz ve trendlerle olayların ve bizim politikalarımızın seçmen nezdindeki etkisini görür ona göre siyasetimizi revize ederiz, ona göre politikalarımızı yeniden gözden geçiririz. Hiçbir zaman yüzde 40-42 bandının altına düşmedik. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de 52-54 bandındayız.”

 

Yorumlar