AK Parti yöneticilerinden Destici'ye taziye

AK Parti yöneticilerinden BBP Genel Başkanı Destici'ye taziye mesajları

Google Haberlere Abone ol
AK Parti yöneticilerinden Destici'ye taziye

AK Parti Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş ile genel başkan yardımcıları, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin babası Ali İhsan Destici için taziye mesajı yayımladı.

Yıldırım, sosyal medya hesabından, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin kıymetli babası Ali İhsan Destici'ye Allah'tan rahmet, Mustafa Bey'e, ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun." mesajını paylaştı.

Kurtulmuş da mesajında, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin muhterem babası Ali İhsan Bey'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici'nin kıymetli babası Ali İhsan Destici'ye Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Sayın Mustafa Destici başta olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz." ifadesini paylaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici'nin ebediyete irtihal eden kıymetli babası Ali İhsan Destici'ye Cenab-ı Allah'tan rahmet, Sayın Destici başta olmak üzere ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun." paylaşımında bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici'nin babası Ali İhsan Destici'nin vefatını üzüntüyle öğrendim. Rabbimden merhuma rahmet, Sayın Destici ve ailesine sabr-ı cemil diliyorum." ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta mesajında, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin vefat eden kıymetli babası Ali İhsan Destici'ye Allah'tan rahmet, Sayın Destici ve ailesine sabr-ı cemiller diliyorum." ifadesine yer verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu da "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici'nin muhterem babası Ali İhsan Destici'ye Allah'tan rahmet, Sayın Mustafa Destici'ye, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." paylaşımında bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici'nin ebedi aleme irtihal eden muhterem babası Ali İhsan Destici'ye Allah'tan rahmet, Sayın Mustafa Destici başta olmak üzere ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.
Merhumun mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.

Yorumlar