AK Parti ve CHP'den Semiha Yıldırım açıklaması

Binali Yıldıım'ın eşi Semiha Yıldırım'a yönelik hakaretlere AK Parti ve CHP milletvekillerinden birbirine benzer şekilde tepkiler geldi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti ve CHP'den Semiha Yıldırım açıklaması

31 Mart seçimlerinin ardından Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ile Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’ın fotoğrafları yan yana konularak yapılan çirkinliğe tepkiler devam ediyor.

CHP'li Mahmut Tanal o fotoğrafa "Hepimizin annesi, ablası kadar güzel bir Anadolu kadını, öğretmenimiz, rencide edici paylaşımlar yapan alçakları nefretle kınıyorum” sözleri ile tepki gösterdi. Tanal'ın bu tweetine AK Parti'li Mustafa Yeneroğlu ‘Mahmut Tanal abi’ sözleri ile başlayan teşekkür mesajı yayınladı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkındaki olumsuz paylaşımlara, "Hepimizin annesi, ablası kadar güzel bir Anadolu kadını, öğretmenimiz. Saygıyla hürmet ediyorum, rencide edici paylaşımlar yapan alçakları nefretle kınıyorum" ifadeleriyle tepki gösterdi.

AK PARTİ'Lİ YENEROĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Tanal'ın paylaşımını alıntılayan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, "Bu hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederim Mahmut Tanal abi. Daha güzel ifade edilemezdi. Ülkemizin güzel insanlarını birbirine düşmanlaştıran nefret dolu dile hep birlikte karşı çıktığımız nispette ülkemiz çok daha güzel olacak ve ancak böylece hep birlikte Türkiye olacağız" ifadelerini kullandı.

DİLEK İMAMOĞLU DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı sayımında önde görülen Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu da fotoğrafa tepki göstermişti.

"Bu tarz paylaşımların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Eğer bir aşağılama ya da güzelleme yaptıklarını sanıyorlarsa bilmeliler ki beni de aşağılıyorlar. Çünkü ben Sayın Semiha Yıldırım’ın fotoğrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Onların tercihi de böyle. O yüzden bu paylaşımı hiç iyi niyetli bulmuyorum."

Yorumlar

hasan buhan o bi eğitimci o bi anne ve bizim annemiz gibi onu kötü yakıştırma yapan insanlıktan nasibini almamis serefsizlerdir