Aileler Yarışıyor 3 Nisan 2020 kim kazandı?

Aileler Yarışıyor 3 Nisan 2020 Cuma günü yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Yarışmanın bugünkü etabın mücadele eden aileler arasında kim finale çıktı, kim kazandı? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Aileler Yarışıyor 3 Nisan 2020 kim kazandı?

Ailler Yarışıyor son bölüm 3 Nisan 2020 Cuma günü yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Yaz aylarında format değiştirerek araba ödülü vermeye başlayan Aileler Yarışıyor, Eylül ayında yayınlanmamıştı. Doğal olarak yarışmanın hayranları yarışmanın neden yayınlanmadığını merakla soruyordu. Aileler Yarışıyor, normal sezonuna yeniden geri döndü. Yaz aylarında 10 bin lira ödül ve araba ödülü veren yarışma yeni sezonda yeniden eski formatına dönerek 10 bin liralık para ödülü verecek. Ama bu kez yarışma hafta içi her gün yayınlanacak. Yani hafta içi her gün eğlenceli geçecek. Yarışmayı yeni sezonda da eskisinde olduğu gibi Ufuk Özkan sunacak. Yeni sezonda yarışmanın yayınlanma saati 13.00 olarak belirlendi. Peki, Aileler Yarışıyor son bölüm 3 Nisan 2020 Cuma kim kazandı, arabayı kim aldı?

AİLELER YARIŞIYOR 3 NİSAN 2020 SONUÇLARI

Aileler Yarışıyor'da 3 Nisan günü TRT 1 ekranlarında yine heyecanlı ve keyifli anlar yaşandı. Programa katılan aileler arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki bugün kim kazandı? 

Finale kalan takım 'Makara Kukara' oldu. 10 bin lirayı ise kazanamadılar.

AİLELER YARIŞIYOR 2 NİSAN 2020 SONUÇLARI

Aileler Yarışıyor'da 2 Nisan günü TRT 1 ekranlarında yine heyecanlı ve keyifli anlar yaşandı. Programa katılan aileler arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki bugün kim kazandı? İşte detaylar: 

Bugün yarışan takımlar: Karadeniz Uşakları ve Anı Olsun takımları

Anı Olsun takımı bugün 10 bin lira ödülü kazandı.

AİLELER YARIŞIYOR 1 NİSAN 2020 SONUÇLARI

Aileler Yarışıyor'da 1 Nisan günü TRT 1 ekranlarında yine heyecanlı ve keyifli anlar yaşandı. Programa katılan aileler arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki bugün kim kazandı? İşte detaylar: 

Detaylar Geliyor....

SALI GÜNÜ YAYINLANAN 240. BÖLÜM FULL İZLE

Yarışmanın 240. Bölümü 31 Mart 2010 Salı günü yayınlandı. Yarışmada "Kuzey Yıldızı" ailesi ile "Kızçeler" aileleri yarıştı. Finale kalan "Kızçeler" ailesi 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı toplayamadı. Aile adına Çağla ve Evrim ikilisi yarıştımıştı. İşte o bölüm:

YARIŞMAYA SİZ DE KATILABİLİRSİNİZ, İŞTE BAŞVURU YÖNTEMİ

Aileler Yarışıyor başvuru yapmak isteyen yarışma severler, başvuru yolunu ve yöntemini merak ediyor. Aileler Yarışıyor başvuru için nereye müracaat etmek gerekiyor, başvuru formu veya katılım formunu nereden temin etmek gerekiyor? Aileler Yarışıyor WhatsApp hattı numarası var mı? Telefon ve adres bilgileri nedir? Aileler Yarışıyor Programına katılan aileler 10 bin liralık ödül kazanma şansı yakalıyor. Ödülü alabilmek için öncelikle finale kalan aile olmak, akabinde ise aile adına yarışan iki kişinin bütün soruları isabetli şekilde cevaplayarak 200 puanı yakalaması gerekiyor. Aileler Yarışıyor programı Ufuk Özkan'ın renkli kişiliğiyle TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilere keyifli dakikalar yaşatıyor.

TRT 1'in seçilen yarışmalarından Aileler Yarışıyor yeniden ekranlara döndü. İlk bölümüyle büyük bir keyifle başlayan yarışmada, hem yarışmacılar hem izleyenler eğlendi. Ufuk Özkan'ın kendine has sunumuyla yarışma izleyenlere büyük keyif veriyor. Yarışmanın ne zaman başlayacağı, hangi günler ekrana geleceğiyle ilgili detaylar merak ediliyordu. Aileler Yarışıyor her gün yeni bir heyecan her gün yeni bir eğlence sunuyor. Stüdyodaki aileler kadar ekran başındaki izleyiciler de eğleniyor.

AİLELER YARIŞIYOR BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

Ufuk Özkan'ın sunumunu yaptığı Aileler Yarışıyor yarışması eskiden hafta içi her gün 15.45'te ekranlarda oluyordu; ancak araba ödüllü yeni yarışma haftada sadece bir gün yayınlanacak. O da Salı ve Cuma günleri akşam saat 20.00'de ekranlarda olacak.

AİLELER YARIŞIYOR BÜTÜN BÖLÜMLERİ 

Peki Aileler Yarışıyor yarışmasına başvuru nasıl yapılıyor?

Aileler Yarışması'na katılmak isteyenler için iki farklı yol bulunuyor. Birincisi yarışmayı düzenleyen film şirketinin internet sitesi üzerinden. Bu yolu tercih edenler aşağıdaki forma tıklayabilir.

AİLELER YARIŞIYOR BAŞVURU FORMU BURADA

Yarışmaya katılmanın ikinci yolu ise WhasApp numarası üzerinden katılım sağlamak. 

AİLELER YARIŞIYOR WHATSAPP TELEFON NUMARASI

Aileler Yarışıyor yarışmasına WhatsApp numarası üzerinden katılmak da mümkün. 

Aileler Yarışıyor WhatsApp Telefon Numarası ise şöyle: 0 538 483 54 54

Aileler Yarışıyor yarışmasıyla ilgili diğer sorunlarınız için ise TRT 1'in Ankara Stüdyoları adresine yazışma ya da telefon yoluyla müracaat edilmesi gerekiyor.

AİLELER YARIŞIYOR SUNUCUSU UFUK ÖZKAN BİYOGRAFİSİ

Aileler Yarışıyor sunucusu Ufuk Özkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Komedi dizileri ve eğlenceli yarışma programları sunuculuğuyla ün yapan Ufuk Özkan aslen nerelidir, kaç yaşındadır, daha önce hangi yapımlarda yer aldı, asıl mesleği nedir? İşte Ufuk Özkan hakkında merak edilen bilgilerin bazıları...

Aileler Yarışıyor sunucusu Ufuk Özkan yurt dışında doğmasına karşın aslen Samsunlu'dur.

44 yaşındadır. 

Asıl mesleği oyunculuktur. 

İşte Ufuk Özkan'nın kısa biyografisi:

Ufuk Özkan 11 Nisan 1975 tarihinde Almanya'nın Seeheim kentinde dünyaya geldi.

12 yaşında Türkiye'ye dönen ailesiyle birlikte memleketi Samsun'a yerleşti. 

İlk ve orta okulu Almanya'da, orkaokulu ise tekrar şekilde memleketi Samsun'da tamamladı. 

Almanya'da doğup büyüdüğü için Türkçe'yi düzgün konuşamadığı, ortaokulu tekrar Samsun'da okuduğu belirtiliyor. Yani eğitimine 5. Sınıftan başlamak zorunda kaldığı öğrenildi.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır.

Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır.

2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da oyunculuk yapmıştır.

Almanca ve İngilizce bilmektedir.

EKİP ARKADAŞLARINDAN UFUK ÖZKAN'A ŞAKA

Öte yandan Ufuk Özkan'ın sunumunu yaptığı programın 28. Bölümü'nde ekip arkadaşları tarafından kötü bir şaka yapıldı.

Sorulardan biri, "100 kişiye sorduk Ufuk Ökan denilince aklınıza gelen en popüler şeyi söyleyin" sorusu oldu.

Ancak verilen "komik, kibar" gibi cevapların hiçbiri çıkmadı.

Herkesin şaşkınlıkla izlediği baktığı anlarda ekip arkadaşlarının şaka yaptığı uzun süre anlaşılamadı.

Aileler Yarışıyor 28. Bölümü'ne Kalk Gidelim dizisinin sevilen oyuncuları konuk oldu. Yarışmaya Halim, Samim, Sadık Kahya, Ercan, Dudu, Duru, Badegül, Köy Minibüsü şoförü ve Meryem karakterlerini oynayan oyuncular katıldı.

AİLELER YARIŞIYOR YARIŞMASINA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

 

Yorumlar