Aile katliamının faili tanıdık çıktı

Eskişehir'de katiledilen ailenin faili babanın eski ortağı çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Aile katliamının faili tanıdık çıktı

Eskişehir' de İlkay- Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk' un evlerinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili katil zanlısının eski ortağı Mehmet Şerif Boğa olduğunun tespit edildiği bildirildi.

Katil zanlısı Boğa’nın Tokkal ailesinin evine girdikten sonra önce eski iş ortağı İlkay’ı bıçakla öldürdüğü daha sonra salona yöneldiği ve Emel Tokkal’ı ve kucağındaki Doruk’u bıçakladığı öğrenildi. Katil zanlısının, aralarında eşinin de olduğu 8 şüpheliyle birlikte adliyeye sevkedileceği öğrenildi.

Eskişehir’de cep telefonu dükkanı bulunan Tokkal çiftinden haber alamayan İzmir’deki yakınları polise hayatlarından endişe ettiklerini söyleyerek ihbarda bulunması sonucu eve gelen ekipler İlkay, eşi Emel ve çocukları Doruk ölü olarak buldu.

İlkay ve Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Doruk'un cansız bedenlerinin bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında 13 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Aralarında İlkay Tokkal'ın ilk eşinden olan oğlunun da bulunduğu 4 şüpheli, ifadeleri alınarak serbest bırakıldı.

Cep telefonu tamiri ve satışı yapan İlkay Tokkal'ın, katil zanlısı olduğu iddia edilen eski ortağı 33 yaşındaki Mehmet Şerif B. ve bu kişinin eşinin de aralarında bulunduğu diğer 9 zanlı ise adliyeye getirildi.

EVE GİDEN İLK KİŞİ KATİL ZANLISI

Eskişehir’de Tokkal çifti ile 4 yaşındaki Ali Doruk’un katil zanlısı olarak adliyeye sevk edilen evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şerif Boğa’nın cinayetin ardından çiftin, evine giden ilk kişi olduğu ortaya çıktı.

Emel Tokkal'ın İzmir'de yaşayan ve önceki evliliğinden olan kızı Beyzanur Kayaalp’ın geçen Salı günü annesinden haber alamaması ve hayatından endişe etmesi üzerine Mehmet Şerif Boğa’yı aradığı onunda yanına çilingir alarak Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi’ndeki bir apartmanın 5’nci katındaki evine gittiği tespit edildi.

Çilingirin polis olmadan kapıyı açamayacağını söylemesi üzerine Beyzanur Kayaalp İzmir’den polisi arayıp ihbarda bulunduğu daha sonra ise Eskişehir’de polis eşliğinde açılan kapının ardından cinayetin ortaya çıktığı öğrenildi.

 

Yorumlar