Aile hangi kanalda? Aile dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?

Aile hangi kanalda? Aile dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Saat kaçta yayına girecek, Aile dizisi konusu ne?

Google Haberlere Abone ol
Aile hangi kanalda?

Aile hangi kanalda? Aile dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Saat kaçta yayına girecek, Aile dizisi konusu ne? Bu akşam yayına girecek olan yeni dizi "Aile" izleyiciler ile buluşmak için hangi kanalda yayınlacak soruları diziyi merak edenler tarafından soruluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde olduğu Aile dizisi yayın günü netleşti. Ay Yapım imzalı dizi Şubat ayı içerisinde yayınlanması planlanıyordu ancak Kahramanmaraş depremi nedeniyle ertelenmişti. Peki Aile dizisi hangi kanalda? Aile dizisi hangi günler yayınlanıyor?


AİLE DİZİSİ HANGİ GÜN? 

The Sopranos dizisinden uyarlama olan ve Hakan Bonomo'nun senaryosunu yazdığı "Aile" Ahmet Katıksız yönetmenliğinde çekiliyor. Deprem sebebiyle yayın tarihi ertelenen dizi 7 Mart Salı günü yani bugün ekranlarda seyirciyle buluşacak. İlerleyen bölümlerini Salı günleri yayınlayacak olan dizi ilk bölümüyle bu akşam yayında.

AİLE DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi yıldız isimler yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizide, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alınıyor.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı diziyle ilgili detaylar merak ediliyor. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın üstlendiği Ay Yapım imzalı dizide Kıvanç Tatlıtuğ Aslan'a, Serenay Sarıkaya da Devin karakterine hayat verecek. İşte Aile dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri...

Senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdığı "Aile", bu akşam saatlerinde Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder gibi sevilen isimlerin bulunduğu dizi izleyiciler tarfından en çok sorulan sorulardan oldu.

Özgün bir senaryoya sahip olan dizi; Aslan'ın, psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ele alıyor.

Merakla beklenen dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar'ın başındaki Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile' kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı bir araya getiren dizide ikiliye; Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Aslan’ın annesi Hülya karakterini bir süre önce Camdaki Kız'a veda eden Nur Sürer canlandıracak. Aslan’ın abisi Cihangir rolü için ise ünlü aktör Nejat İşler’de projede yer alacak.

Canan Ergüder’in Leyla’yı, Emel Göksu’nun Aslan’ın büyükannesi Seher’i oynayacağı dizide Yüsra Geyik Devin’in uyuşturucu bağımlısı kız kardeşi Yağmur’a hayat verecek.

Hayri’nin torunu Atilla rolü için ise “Aile” dizisine Ati karakteriyle Ushan Çakır dahil edildi. Ushan Çakır'ın ardından bomba bir isim daha dizinin kadrosuna katıldı. 

Aslan’ın amcası İbo’ya hayat verecek olan ünlü isimi Levent Ülgen oldu. Aslan arasının iyi olmadığı amcasıyla birçok kez karşı karşıya kalacak.

Ayrıca dizide Aslan’ın işlettiği Volta adlı gece kulübünde sahne alan sevgilisi Aysel’i canlandıracak oyuncu için yapılan çalışmalar sonrasında rolü alan isim Ecem Simge Yurdatapan olmuştu.

Devin ile Aslan'ın uçakta başlayan tanışma sahnelerinde ikiliye İskoç karakteri de eşlik ediyor. İskoç rolünü “Ali Savaşçı” canlandıracak.

Yorumlar