Avukat Ahmet Kuran kimdir, kaç yaşında, Hülya Kuran'ın neyi, annesi kim, babası Selami Kuran mı?

Avukat Ahmet Ahmet Kuran, ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programına yayın danışmanı olarak katılan isimler arasında yer alınca seyirciler arasında, Ahmet Kuran avukat kimdir, Selami Kuran'ın oğlu mu, Hülya Kuran'ın nesi, annesi babası kim soruları merakla sorulmaya başlandı.

Google Haberlere Abone ol
Avukat Ahmet Kuran kimdir, kaç yaşında?

Avukat Ahmet Kuran, ATV'de yayınlanan Esra Erol'da isimli programın hukuk danışmanları arasında bulunuyor. Programın yayın danışmanları arasında aynı zamanda annesi Avukat Hülya Kuran da yer alıyor. Hülya Kuran ve eşi Selami Kuran'ı tanıyanlar oğulları Ahmet'i görünce şaşırıyor. Peki, Esra Erol Avukat Ahmet Faruk Kuran kimdir, nerelidir, kaç yaşında Selami Kuran'ın neyi oluyor? İşte Ahmet Kuran hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

AVUKAT AHMET KURAN KİMDİR?

Esral Erol'un sunumuyla ATV'de yayınlanan gündüz kuşağı progarmının birden fazla hukuk danışmanı bulunuyor. Onlardan biri de Avukat Ahmet Kuran'dır.

Ahmet Kuran avukat kimdir, Selami Kuran'ın oğlu mu, Hülya Kuran'ın nesi, annesi babası kim?
Ahmet Faruk Kuran

 

Esra Erol’un atv’de gösterilen programında yorumcu olarak alan meydan Hülya Kuran ve eşi merak ediliyor. Hülya Kuran yapmış olduğu açıklamalarla verdiği önerilerle programda ilgiyle takip ediliyor.

Esra Erol programında ekran yüzü olarak Hülya Kuran karşımıza çıkmaktadır. Avukat Hülya Kuran 1972 senesinde Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Çanakkale’de tamamladı.

Hülya Kuran
Avukat Hülya Kuran

 

Marmara Üniversitesi’nden 1996 yılından mezun olan Hülya Kuran aslen Çanakkaleli. Üniversiteden {mezun olduğu} yıl nikah masasına oturan Hülya Kuran kendisi şeklinde hukukçu olan Selami Kuran ile evli.

Selami Kuran kimdir?

Eşi Selami Kuran bir hukuk profesörü. Evli olan Hülya Kuran’ın biri kız biri adam 2 evladı var. Hülya Kuran hususi bir avukatlık firmasında çalışıyor.

Selami Kuran kimdir
Prof. Dr. Selami Kuran

 

ATV’de Esra Erol’un programında alan meydan avukat Hülya Kuran eşi ve evlatları ile mutlu bir evliliğe haiz.

Kocası Selami Kuran hukuk profesörü, Ahmet Kuran isminde bir oğlu ile Zeynep Kuran isminde bir kızı var. Saray yavrusu şeklinde bir evde yaşayan Hülya Kuran ile eşi içinde yaş farkı çokmuş şeklinde görünüyor. Lakin 23 yıl daha önceki düğün fotoğraflarına bakıldığında durum anlaşılıyor.

AVUKAT AHMET KURAN BİYOGRAFİSİ

Esra Erol’da programına dahil olan Ahmet Faruk Kuran, Hülya ve Selami kuran çiftinin 2 çocuğundan biridir.

Zeynep Kuran isminde bir kız kardeşi bulunan Ahmet Faruk Kuran avukatlık yapmaktadır.

Hatta Ahmet Kuran Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’nın Gençlik Kolları Genel Sekreterliğini yapmaktadır.

Ahmet Kuran {sosyal medya} hesaplarını aktif olarak faal olarak kullanmaktadır. Ahmet Kuran’ın twitter adresi @AvAhmetKuran olarak takip edilebilir.

Yorumlar

Elif acar Soy bagı davası ile görüşmek istiyorum